Seriously? Υπάρχουν βλεφαρίδες- τουφάκια που μπαίνουν με μαγνήτη!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν μπει ήδη στην to do λίστα μας για την νέα σεζόν. Ένα από αυτά τα πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν (κι εσύ πολύ πιθανόν) είναι οι βλεφαρίδες με μαγνήτη.

Μάλιστα, τις συγκεκριμένες βλεφαρίδες τις δοκίμασε η Brinton Parker, beauty editor του Popsugar, η οποία μοιράστηκε μαζί μας μερικές πολύ… λιμπιστικές photos του πριν και μετά αλλά και τα πολυαγαπημένα μου gif που μας δίνουν hints από τη διαδικασία.

Εντυπωσιακό; Αλλά ακόμη και αν δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό το before- after, η διαδικασία από μόνη της αρκεί για να θέλεις να το κάνεις κι εσύ. Γιατί απλώς την πλησιάζεις στο μάτι σου και… voila!

Τις συγκεκριμένες βλεφαρίδες τις εντοπίσαμε στο onetwocosmetics.com, έρχονται σε μια κασετίνα των οκτώ και κοστίζουν $69.00. Επίσης, θα τις βρεις σε τρία μεγέθη (original, bold, accent), ανάλογα με το εφέ που θέλεις να πετύχεις.

Τώρα, αν είσαι eyelash-addict και σε ενθουσιάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με βλεφαρίδες (κι εμάς!):

Μάθε εδώ τα πάντα για τα extensions βλεφαρίδων. Βάλαμε (για να μην έχεις καμία απορία) και εθιστήκαμε (γιατί δεν γίνεται αλλιώς).

Δες εδώ το τέλειο trick που θέλει να κόβουμε τις βλεφαρίδες μας στα τρία! Γιατί και τι αποτέλεσμα σου δίνει αυτό; Check!

Read More

And More