Σιδεράκια: το νέο μεγάλο trend;

Όταν ήμουν στην εφηβεία θυμάμαι ότι γύριζα όλους τους οδοντίατρους για να βάλω σιδεράκια κι όλους τους οφθαλμίατρους για να βάλω γυαλιά. Και καθόλου τυχερή δεν ένιωθα που δεν είχα ότι οι τότε φίλοι και συμμαθητές μου έπρεπε να κουβαλάνε πάνω τους και ουσιαστικά το σιχαίνονταν! Γι’ αυτό και μπορώ να καταλάβω (εν μέρει!) αυτή την είδηση. Και ποια είναι η είδηση;

Κορίτσια και αγόρια στην Ταϋλάνδη, στην Ινδονησία και την Μαλαισία αγοράζουν και φοράνε σιδεράκια όχι για να ισιώσουν τα δόντια τους αλλά γιατί εκεί είναι τάση να φοράς σιδεράκια! Σύμφωνα με την Daily News, τα συγκεκριμένα σιδεράκια λέγονται fashion braces και κοστίζουν 100 δολάρια. Μάλιστα, κυκλοφορούν και σιδεράκια με σχέδια όπως Hello Kitty και Mini Mouse.

Όμως, προσοχή! Η Vice.com αναφέρει ότι αυτό το trend δεν είναι και τόσο ακίνδυνο. Μάλιστα, στην Ταϋλάνδη έχουν σημειωθεί δύο θάνατοι (ο ένας από λοίμωξη που προκλήθηκε από το τα σιδεράκια), οπότε αν είσαι έφηβος-η, διαβάζεις αυτές τις γραμμές και σκέφτεσαι να υιοθετήσεις το trend ξέχασέ το! Άσε που στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν αυτά τα σιδεράκια (ευ-τυ-χώς!).

Αλήθεια, πώς σου φαίνεται το trend; Πώς θα το περιέγραφες; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More