Sienna Miller: πώς πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της!

Αυτή την στιγμή η Sienna Miller βρίσκεται στο Λονδίνο (που μένει έτσι κι αλλιώς), αλλά 1. γυρίζει ταινία με τον Bradley Cooper που, για το info, λέγεται Adam Jones, και 2. έχει ολοκαίνουριο κούρεμα. Ναι, τα νέα μαλλιά της Sienna Miller που βλέπεις εδώ δεν είναι περούκα.

Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα αυτό είναι ο προσωπικός hair stylist της Sienna, Luke Hersheso, ο οποίος μίλησε στην βρετανική Vogue και αποκάλυψε καναδυό info σχετικά με αυτή την ομολογουμένως huge αλλαγή!

“Η αλλαγή αυτή μπορεί να έγινε με αφορμή την νέα ταινία που γυρίζει, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι που είχαμε σκοπό να κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια. Θέλαμε ένα κούρεμα το οποίο να είναι κάπως… γαλλικό, σκληρό, sexy και να μην δείχνει υπερπροσπάθεια! Η Sienna ήθελε πολύ να κάνει μια τέτοια αλλαγή που θα την έκανε να νιώθει πιο ελεύθερη! Κι ενώ αρχικά είχαμε στο μυαλό μας κάτι πάρα πολύ κοντό, όπως το κούρεμα της Winona Ryder στα 90’s, τελικά καταλήξαμε σε αυτό το rebel bob!”.

Και δεδομένου ότι μιλάμε για μια μεγάλη αλλαγή που έκανε μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου τούτου (!), φυσικά θα είχαμε και poll. Η ερώτηση, λοιπόν, είναι: σου αρέσει όπως έκοψε τα μαλλιά της η Sienna. Και για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, παρακάτω θα δεις κι ένα VS αυτού και του προηγούμενου look.
PS: Να πω ότι είμαι σίγουρη τι θα δείξει το poll; Ναι, θα το πω!

Read More

And More