Σκέφτεσαι να κουρευτείς; Μην το σκέφτεσαι και χάρισε τα μαλλιά σου σε κάποιον που το έχει ανάγκη!

Μέσα από εδώ σου έχουμε γράψει 455 φορές πως τα μαλλιά είναι δύναμη, είναι προέκταση της θηλυκότητάς μας και έχουμε μοιραστεί μαζί σου άλλα τόσα 455 tips για να τα διατηρείς όμορφα, λαμπερά και υγιή.

Όμως, αυτή την φορά, αυτό το 456ο tip που θα μοιραστούμε μαζί σου είναι κάμποσο διαφορετικό και είναι αυτό: ξέρουμε πως τα μαλλιά σου είναι η δύναμή σου! Κοψ’τα, λοιπόν, και δώρισέ τα σε όσες πραγματικά το χρειάζονται! Το Άλμα Ζωής, το Pantene και ο Βασιλόπουλος συμμετέχουν σε αυτή την εξαιρετική ενέργεια με σκοπό να βοηθήσουν γυναίκες με καρκίνο.

Σου μεταφέρω το Δελτίο Τύπου αυτούσιο όπως έφτασε πριν λίγο στο mail μου ώστε να μην χάσεις ούτε λέξη!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene, καλούν τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Πώς; Να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το “Άλμα Ζωής” και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών στο εξωτερικό. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση τους θα επιδοτήσουν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.
Το πρόγραμμα θα τρέχει σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ από τις 12 Νοεμβρίου του 2015 μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2016.
Η έναρξη παροχής επιδότησης θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες μετά το πρώτο επίσημο event κοψίματος μαλλιών, το Φεβρουάριο. Σε περίπτωση που η ανταπόκριση του κοινού, είτε σε αποστολή μαλλιών, είτε σε κατάθεση δωρεών, είναι άμεση και μέγιστη, η επιτυχία θα δημοσιοποιηθεί και η προσφορά θα ξεκινήσει νωρίτερα.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ: ΤΡΟΠΟΙ ΔΩΡΕΑΣ
– Κόψτετα μαλλιά σας: Για να δωρίσετε τα μαλλιά σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αλογοουρά σας να έχει μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά. Αφού τη μετρήσετε, την κόβετε και τη στέλνετε στο “Άλμα Ζωής”. Για αναλυτικές οδηγίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.almazois.gr και www.ab.gr.
– Με κάθε συσκευασία PANTENE που αγοράζετε αποκλειστικά από τα ΑΒ Βασιλόπουλος:Από τις 12 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 30 Ιουνίου 2016, κάθε φορά που αγοράζετε ένα προϊόν Pantene, κάνετε μια δωρεά* 0,02 Λ για την προσφορά περουκών σε γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.
– Απευθείας στο “Άλμα Ζωής”: Κάντε μια δωρεά στον οργανισμό “Άλμα Ζωής”, πραγματοποιώντας κατάθεση στο λογαριασμό τραπέζης: ΕΤΕ GR3501101180000011829602819 με αιτιολόγηση κατάθεσης «Χάρισε Δύναμη».

Η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του συλλόγου “Άλμα Ζωής”, μας αποκαλύπτει: «Πολλές γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο λένε ότι όταν φορούν περούκα αισθάνονται καλύτερα με την εξωτερική τους εικόνα, σε μια πολύ δύσκολη μάχη της ζωής τους. Όταν οι άνθρωποι κάνουν δωρεές στο πρόγραμμα «ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ», βοηθούν ώστε αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να νιώθουν ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνες τους.».

Κόψε, λοιπόν, τα μαλλιά σου και χάρισε την δύναμή σου! Και για να σου κάνουμε ακόμη πιο εύκολη την απόφαση, πάρε εδώ ιδέες από τα 30 πιο ωραία κουρέματα! Το μόνο που σου μένει τώρα είναι να κλείσεις ραντεβού!

Read More

And More