10 beauty στόχοι που θα σε κάνουν πιο όμορφη το 2015!

Έφτασε πάλι εκείνη η μέρα των beauty απολογισμών και των beauty στόχων! Κι επειδή δεν μου αρέσει να κοιτάω προς τα πίσω (να μην το κάνεις ούτε εσύ!) είπα να κάνουμε focus στους beauty στόχους που θα βάλουμε την νέα χρονιά! Και αν τους τηρήσουμε, αλήθεια σου λέω, θα βλέπεις τον εαυτό σου να ομορφαίνει μέρα με την μέρα.

Σήκωσε το χέρι σου και επανάλαβε μετά από ΄μένα τους beauty στόχους παύλα όρκους μας. Το 2015 υπόσχομαι να….

1. ΒΑΖΩ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Στο έχω πει και στο έχω γράψει ααααααπειρες φορές! Η no 1 αιτία γήρανσης της επιδερμίδας μας είναι η φωτογήρανση. Άρα δεν πας πουθενά χωρίς την αντηλιακή σου. Ναι, ακόμη και όταν έχει συννεφιά ο ήλιος με έναν τρόπο μπορεί να κάνει την ζημιά του χωρίς εσύ να το καταλάβεις! Οι μοναδικές ώρες που σου επιτρέπω να μην φοράς αντηλιακή είναι… το βράδυ!
Αντηλιακή κρέμα προσώπου με κόκκινο σταφύλι, Κορρές (10)

2. ΜΗΝ ΠΕΦΤΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ! Και για εκείνες τις φορές που μπορεί να έχουμε πιει αρκετά, να έχουμε ξενυχτήσει ή να μην έχουμε το κουράγιο για όποιους λόγους, να ένα καλό tip: έχε πάντα στο κομοδίνο σου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και αφαίρεσε το make up πανεύκολα, ακόμη και ξαπλωμένη.
Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Bioten

3. ΦΟΡΑΩ ΕΝΤΟΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ! Ξέρω πως πολλές από εσάς εκεί έξω διστάζετε. Όμως, όλα είναι θέμα συνήθειας, το μακιγιάζ είναι παιχνίδι και ελευθερία έκφρασης, οπότε go for it. Άσε που το κόκκινο κραγιόν είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του. Και κάπως έτσι, με μια κίνηση δείχνεις περιποιημένη. Α! Και αποπροσανατολίζεις την προσοχή των άλλων από τους τυχόν μαύρους κύκλους σου!
Κραγιόν Long Last Soft Matte Lipstick της Clinique, €22.68 (5)

4. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΕΝΥΔΑΤΩΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ! Και να μην το κάνω μόνο το καλοκαίρι που τα κοντά σορτσάκια αφήνουν εκτεθειμένη την επιδερμίδα μου. Τον Χειμώνα το σώμα μας το έχει πολύ περισσότερη ανάγκη. Plus: όσο πιο πολύ φροντίζεις το σώμα σου τον Χειμώνα, τόσο πιο έτοιμη θα είσαι να υποδεχθείς το καλοκαίρι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!
Πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος DIPTYQUE L’ Art du Soin-Body RICH BUTTER, €65.00 (4)

5. ΒΡΩ ΤΟ SIGNATURE ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! Οι Γαλλίδες λένε ότι μέχρι τα 30 πρέπει να έχεις βρει το άρωμα που θα σε χαρακτηρίζει και να το φοράς και για τα επόμενα 30 χρόνια. Και γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό; Γιατί το άρωμα είναι μνήμη! Και αν αλλάζεις συνεχώς άρωμα δεν θα μείνεις ποτέ χαραγμένη στη μνήμη αυτού που θες! Σε αντίθετη περίπτωση, οποιαδήποτε περάσει δίπλα του με το άρωμά σου εκείνος θα σε σκεφτεί αμέσως. Και θα σε νοσταλγήσει.
Άρωμα Chloe, €60.00 (3)



6. ΕΧΩ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ!
Δεν είναι απαραίτητο να κλείνεις ραντεβού για μανικιούρ με μανία κάθε εβδομάδα. Ένα λαδάκι νυχιών ανά δύο μέρες και λίγο μασάζ στις παρανυχίδες θα τα κάνει να δείχνουν πολύ πιο φροντισμένα. Και ξέρεις ε; Τα περισσότερα αγόρια προσέχουν τα δάχτυλά μας!
Λαδάκι για τα νύχια, Apricot cuticle oil της Essie (8)

7. ΦΟΡΑΩ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ. Δεν χρειάζεται να έχεις βαθιές ρυτίδες γύρω από τα μάτια σου για να ξεκινήσεις να φοράς κρέμα ματιών. Ίσα- ίσα που όταν τις εντοπίσεις μπορεί να είναι πλέον αργά. Η καλύτερη πρόληψη είναι η αντιμετώπιση!
Κρέμα ματιών Merveillence της Nuxe, €34 (7)

8. ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ (ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ). Να ένας κανόνας που τηρώ με θρησκευτική ευλάβια. Όχι πολύ styling, όποτε μπορώ κοιμάμαι με μαλλιά που δεν έχω καν στεγνώσει με πιστολάκι (το χαρτί κουζίνας απορροφά το νερό που συγκρατούν τα μαλλιά σου!) και οπωσδήποτε φοράω λάδι. Κάθε μα κάθε μέρα!
Ξηρό λάδι με έλαιο argan, Pantene Pro-V (2)

9. ΦΟΡΕΣΩ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ. Δεν είμαι του ψεύτικου… τίποτα! Αλλά μέσα στο 2014 δοκίμασα πρώτη φορά ψεύτικες βλεφαρίδες– τουφάκια και είδα τι έχανα! Καν’το σε μια επίσημή σου έξοδο. Και στείλε μου inbox για να μοιραστείς τον ενθουσιασμό σου (γιατί θα ενθουσιαστείς. Στο λέω!).
Ψεύτικες βλεφαρίδες Eyelash flair (€8.50). Καν’τις δικές σου με ένα κλικ εδώ (1)

10. ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΛΕΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ! Αν δεν έχεις σκοπό να το κάνεις στο οδοντιατρείο, επένδυσε σε μια λευκαντική οδοντόκρεμα και υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα βουρτσίζεις τα δόντια σου τρεις φορές την ημέρα για τρία λεπτά. Επίσης δεν θα έχεις ιδέα πόσο μπορεί ένα πιο λευκό χαμόγελο να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σε κάνει πιο όμορφη!
Λευκαντική καλλυντική οδοντόκρεμα Yotuel (6)

Read More

And More