Site icon TLIFE

5 βίντεο skincare που πρέπει οπωσδήποτε πρώτα να δεις και μετά να εφαρμόσεις!

Αν παρακολουθείς αυτήν εδώ τη στήλη ακόμη και στοιχειωδώς θα έχεις διαπιστώσει πως έχουμε τεράστια αγάπη στο skincare γιατί το δέρμα είναι α) το μεγαλύτερό μας όργανο και β) το πιο έξυπνο! Αξίζει, λοιπόν, όλη την φροντίδα του κόσμου και είναι κάτι στο οποίο επιμένουμε πολύ πριν το skincare γίνει παγκόσμιο trend. Πριν λίγες μέρες σου δείξαμε εδώ τα αγαπημένα μας- πιο χρηστικά DIY video tutorials και αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε focus στα αντίστοιχα video skincare που έχουμε εντοπίσει. Πάτησε play και δοκίμασέ τα!

Η Dr Barbara Sturm μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε μια καταπραϋντική μάσκα προσώπου 

Είναι διάσημη δερματολόγος και τα καλλυντικά της πωλούνται στα μεγαλύτερα καταστήματα και eshop αυτή την στιγμή ενώ στο πελατολόγιό της θα βρεις πολύ διάστημα ονόματα και την Hailey Bieber που είναι η μεγαλύτερή της fan. Σε αυτό το βίντεο η Dr Barbara Sturm μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε μια καταπραϋντική μάσκα με βασικό συστατικό την αλόη. Αν έχεις μια τέτοια γλάστρα στο σπίτι σου, go for it! Best part: φτιάχνει τη μάσκα με βοηθό το super cute- super stylish παιδί της!

Η αισθητικός Shamara Bondaroff μας δείχνει πώς να κάνουμε μασάζ στο πρόσωπο

Το πρόσωπό μας έχει μυς ακριβώς όπως και το σώμα μας τους οποίους οφείλουμε να γυμνάζουμε για να κρατάμε τα χαρακτηριστικά μας ανορθωμένα αλλά και για να προκαλούμε υπεραιμία η οποία δίνει μια άμεση λάμψη στο πρόσωπο. Το μασάζ είναι η τέλεια γυμναστική προσώπου και παρακάτω μαθαίνεις πώς να το κάνεις από την top!

 

H αισθητικός Britta Plug μας δείχνει πώς να κάνουμε gua sha 

Αυτό το gadget που έχει σχήμα καρδιάς έχει γίνει αγαπημένο μας! Ωστόσο, για να το χρησιμοποιήσεις σωστά χωρίς να τραυματίσεις την επιδερμίδα σου αλλά και για να δεις αποτέλεσμα υπάρχει συγκεκριμένη μέθοδος. Η διάσημη αισθητικός Britta Plug μας δείχνει πώς στις ρυτίδες του μετώπου.

 

H instagrammer και skincare geek Farah Dhukai μας δείχνει πώς να κάνουμε μια μάσκα χεριών 

Το συνεχόμενο πλύσιμο των χεριών έχει αφυδατώσει τα χέρια όλων μας. Η ερώτηση είναι: γιατί να παραγγείλεις μια μάσκα χεριών όταν μπορείς να την κάνεις μόνη σου;

 

H face yoga expert Αρετή Καφαντάρη μας δείχνει πώς να κάνουμε jade roller και gua sha 

Είναι ένα βίντεο που έχουμε κάνει εδώ και αρκετό καιρό αλλά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ! Γιατί τώρα μένουμε σπίτι και τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο από ποτέ για να μάθουμε επιτέλους τις σωστές κινήσεις μασάζ. Α! Και το καλύτερο part; Το jader roller και μια sheet mask είναι τέλειο συνδυασμός!

 

© 2024 tlife.gr