7 αντηλιακές πόλης δεν αφήνουν καθόλου βαριά αίσθηση στην επιδερμίδα σου

Από ένα πρόχειρο gallop εδώ στο γραφείο αλλά και όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο beauty department το συμπέρασμα είναι ένα: οι περισσότερες γυναίκες δεν φορούν αντηλιακή προσώπου γιατί ότι κι αν έχουν δοκιμάσει τους κάθεται βαρύ. Αυτό, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα ανάμεσα στην προστασία της επιδερμίδας τους από τον ήλιο (την no1 αιτία γήρανσης) και την άνεση να επιλέγουν το δεύτερο. 

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία όταν φτάσεις στα 50 σου, ή και πολύ νωρίτερα, θα ευχόσουν να είχες κάνει άλλη επιλογή, θα ευχόσουν να μην ήταν τόσο αργά. Λοιπόν, έχεις ακόμη μια ευκαιρία που, μάλιστα, δεν θα σε αναγκάσει να διαλέξεις ανάμεσα στο ένα ή στο άλλο! 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο λεπτόρρευστες αντηλιακές προσώπου που θα βρεις στην αγορά. Ή, καλύτερα, τόσο λεπτόρρευστες που θα είναι σαν να μην φοράς τίποτα! 

UV Essentiel Chanel. Μια πολύ λεπτόρρευστη αντηλιακή προσώπου που απορροφάται τέλεια και γίνεται ένα με την επιδερμίδα ενώ έχει μια υπέροχη μυρωδιά.   

Protect & Hydrate SPF30, SkourasMed, €38.00. Οι περισσότερες Ελληνίδες έχουμε λιπαρή επιδερμίδα με αποτέλεσμα όταν φοράμε στην πρωινή μας ρουτίνα ενυδατική και από πάνω αντηλιακή, να δημιουργείται μια πολύ λιπαρή αίσθηση. Μπορείς να καλύψεις δύο ανάγκες της επιδερμίδας σου με ένα προϊόν αφού το συγκεκριμένο προσφέρει αντηλιακή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και επιπλέον υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και δίνει plump αποτέλεσμα από μέσα. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη άνεση στην υφή και απόλυτη προστασία. 

Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF30, Korres. Αυτή η multi- action αντηλιακή προσώπου περιέχει ως βασικό συστατικό το κόκκινο σταφύλι που είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και βοηθά στη μείωση των πανάδων και των ρυτίδων. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι γίνεται ένα με την επιδερμίδα αφήνοντας μια smooth και απαλή αίσθηση. 

 

 

 

Clarins UV PLUS Anti-Pollution Day Screen Multi-Protection, €38.00. Αυτό το αντηλιακό είναι τόσο λεπτόρρευστο όσο ένα serum και πριν το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να το ανακινήσεις καλά. Είναι oil-free που σημαίνει πως ενδείκνυται ακόμη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες και είναι το ιδανικό αντηλιακό πόλης αφού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ώστε να προστατεύει από τις επιθέσεις της πόλης. 

Dermalogica Pure Light SPF50, €74.10. Περιέχει υαλουρονικό οξύ που είναι ενυδατικό και μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης γεμίζοντάς τις από μέσα, ενώ είναι ιδανικό για τη μείωση των διχρωμιών που έχει προκαλέσει ο ήλιος. 

The SPF50 UV Protecting Fluid, La Mer, €75.84. Η fluid υφή του έχει βάλει το αντηλιακό αυτό στις λίστες όλων όσων έχουν λιπαρή επιδερμίδα ενώ χάρη στα απαλά συστατικά του είναι ιδανικό ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Anthelios Shaka Fluid, La Roche Posay, €20.00. Καθόλου λιπαρή σύνθεση, προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία, ανάλαφρη υφή που δεν κολλάει ή, με άλλα λόγια, όλα τα στοιχεία που κάνουν αυτό το αντηλιακό best seller!

Read More

And More