Arms up! Τρεις συντάκτριες του TLIFE σε βάζουν στην καθημερινότητά τους και νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Να γιατί!

Πίσω από το TLIFE υπάρχουν οι editors ή, αλλιώς, κορίτσια σαν εσάς που έχουν μια έντονη καθημερινότητα, συγκεκριμένα hobbies και κάνουν πράγματα που αγαπούν πολύ. Επίσης, έχουν κάτι ακόμη κοινό: μέσα σε αυτή την έντονη καθημερινότητα κι ενώ κάνουν πράγματα που αγαπούν θα χρειαστεί να σηκώσουν τα χέρια τους ψηλά και να δείξουν την περιοχή της μασχάλης, μια περιοχή για την οποία δεν νιώθουμε πάντα αυτοπεποίθηση! 

Εμείς, όμως, έχουμε ένα μυστικό που μέσα από εδώ θα μοιραστούμε μαζί σου. Και είναι το ίδιο μυστικό που μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση με μια τόσο ευαίσθητη περιοχή που σε πολλές γυναίκες δημιουργεί ανασφάλεια. Ποιο είναι αυτό; Σε βάζουμε στην καθημερινότητά μας και σου το αποκαλύπτουμε!

Άννα Κατζιλιέρη, news editor 

“Αγαπώ τη γυμναστική! Το να γυμνάζομαι δεν είναι ένα καταναγκαστικό έργο που γίνεται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού λίγο πριν πάω διακοπές! Για μένα η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, το μέσο μου για να νιώθω όμορφα όχι μόνο με το σώμα μου αλλά και με την ψυχή μου. Επίσης, η γυμναστική μου προσφέρει αυτοπεποίθηση για κάθε σημείο του σώματός μου! Ναι, ακόμη και για την ιδιαίτερη περιοχή της μασχάλης. Ξέρω ότι πολλές γυναίκες αισθάνονται ανασφάλεια σε σχέση με αυτή την περιοχή αλλά για μένα δεν ισχύει αυτό. Το Dove έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο κι εγώ κάνω όλα τα υπόλοιπα! Με 1/4 ενυδατική κρέμα φροντίζει την περιοχή, ενυδατώνοντάς την και προστατεύοντάς την από την εφίδρωση. Και χάρη στο Dove μπορώ να σηκώνω τα χέρια μου ψηλά και να κάνω όλες τις ασκήσεις μου χωρίς άγχος!”. 

 

Σοφία Σούζα, fashion editor

“Είμαι fashion editor και στιλίστρια, πράγμα που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου είμαι on the go. Επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά καταστήματα ρούχων και πολλές φορές μετακινούμαι με ταξί. Υπό κανονικές συνθήκες αυτή είναι μια απολαυστική διαδικασία (μια γυναίκα να διαλέγει ρούχα!) αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Το καλοκαίρι κάποιες μέρες η θερμοκρασία σκαρφαλώνει στους 40 βαθμούς και δεν είναι εύκολο να φτάνεις στο κατάστημα δείχνοντας σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο σου. Εκτός αν έχεις σύμμαχό σου το σωστό προϊόν! Τα αποσμητικά Dove δεν εξασφαλίζουν απλώς προστασία στην περιοχή της μασχάλης αλλά με κάνουν να νιώθω και αυτοπεποίθηση για μια τόσο ευαίσθητη περιοχή που δημιουργεί στις περισσότερες από εμάς ανασφάλειας. Arms up χωρίς καθόλου άγχος!”

 

Νατάσα Μπερέκου, beauty editor 

“Είμαι beauty editor και το πιο μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου είναι να δοκιμάζω προϊόντα. Επίσης, ένα άλλο, επίσης μεγάλο κομμάτι, είναι να οργανώνω τις φωτογραφίσεις αλλά και να φωτογραφίζομαι και η ίδια από τα χέρια του αγαπημένου μας φωτογράφου, Αλέξανδρου Μακρή. Το δικό μου μυστικό για να νιώθω αυτοπεποίθηση σε κάθε φωτογράφιση και να ακολουθώ χωρίς να νιώθω ανασφάλεια τις οδηγίες και τις κινήσεις που μου υποδεικνύει ο φωτογράφος, είναι το αποσμητικό Dove! 1/4 ενυδατική κρέμα, χωρίς αλκοόλ, 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα, βαθιά ενυδάτωση είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που με κάνουν να νιώθω ασφαλής και να επικεντρώνομαι στη δουλειά μου! Arms Up και άφοβα!”.

Photo: Αλέξανδρος Μακρής 

 

 

Read More

And More