Beauty δώρα για να μυήσεις το αγόρι σου στο skincare

Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερό μας όργανο που φυλάει όλα τα υπόλοιπα και έχει ανάγκη από φροντίδα. Αυτό είναι κάτι πάγιο που συμβαίνει έτσι κι αλλιώς και δεν έχει να κάνει με το φύλο. Αλλά να που πολλά αγόρια εκεί έξω είναι καχύποπτα σε σχέση με το skincare, θεωρούν τολμηρό να βάλουν μια κρέμα στο πρόσωπό τους και πιστεύουν ότι τα ντουλάπια του μπάνιου ανήκουν μόνο σε εσένα. 

Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και για τον Justin Bieber μέχρι που αφέθηκε στα χέρια της Hailey για ένα facial και αναθεώρησε. Και κάπως έτσι θα είναι και τα πράγματα και για το δικό σου αγόρι μέχρι να πάρει στα χέρια του κάποιο από τα παρακάτω τέλεια προϊόντα φροντίδας για την αντρική επιδερμίδα που είτε θα τον ανακουφίσουν μετά το ξύρισμα είτε θα φροντίσουν να μαλακώσουν τα γένια του και πολλά πολλά ακόμη!

Ακολουθούν μερικά από τα τελειότερα beauty δώρα που θα μυήσουν το αγόρι σου στο skincare!

Kiehl’s Facial Fuel, €20.54. Αυτό το προϊόν είναι ένα από τα best seller στην αντρική αγορά και υπάρχει λόγος γι’αυτό: έχει super ενυδατική και καταπραϋντική φόρμουλα που δεν κολλάει και αφήνει στην επιδερμίδα το ματ φινίρισμα που θέλουν τα αγόρια μας!

Αντιρυτιδική και Συσφικτική κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια, Korres. Η γήρανση της επιδερμίδας: κάτι ακόμη που δεν έχει φύλο! Η Korres δημιούργησε αυτή την κρέμα σύσφιξης για το πρόσωπο και τα μάτια που έχει ένα απόλυτα ματ αποτέλεσμα και ένα τέλειο packaging που θα ταιριάξει τέλεια στο δικό του αντρικό ράφι. 

 

Aquapower Eye De-puffer, Biorthem, €13.34. Δουλεύουν όσο εμείς και κουράζονται εξίσου. Και ναι, εμφανίζουν μαύρους κύκλους και σακούλες γιατί και οι τελευταίες δεν κάνουν διάκριση ως προς το φύλο. Για τον λόγο αυτό αυτή η κρέμα ματιών είναι απαραίτητη για το skincare routine τους καθώς ενυδατώνει και περιέχει και μενθόλη η οποία καταπραΰνει. 

 

 

Clay Face Mask, Acqua di Parma, €25.90. Για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας η μάσκα αργίλου είναι η καλύτερη κίνηση! Η συγκεκριμένη περιέχει φυσικό άργιλο, άνθρακα, έλαιο σαμπούκου και έλαιο λεμονιού που καθαρίζουν σε βάθος την αντρική επιδερμίδα επιτρέποντας στους πόρους να αναπνεύσουν ξανά!

 

Hydrating Lip Balm For Men, Tom Ford, €16.80. Και οι άντρες έχουν ανάγκη από ενυδάτωση χειλιών αλλά δεν θέλουν ένα προϊόν που να γυαλίζει. Κάπου εδώ έρχεται αυτό το balm του Tom Ford που εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα, σαν να μην φοράς (ή σαν να μην φοράνε!) τίποτα. 

     Hipster Beard Care Kit, The Body Shop, €28.00. Από την πιο κλασική μέχρι την πιο άγρια και αντισυμβατική, κάθε γενειάδα χρειάζεται συστηματική φροντίδα! Το ίδιο ισχύει και για το μουστάκι ‘handlebar’, τη νέα τάση στο ανδρικό στυλ που κερδίζει σταθερά έδαφος το τελευταίο διάστημα. Όποιο και αν είναι το στυλ του αγοριού σου, αυτό το δώρο θα του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να έχει πάντα περιποιημένη εμφάνιση.

 

Read More

And More