Body Scrub: Απαλότητα, ενυδάτωση και αναζωογόνηση με ένα μόνο προϊόν

Η καθημερινή περιποίησης του σώματος περιλαμβάνει το ντους και την ενυδάτωση. Καλά ως εδώ; Το σωστό όμως είναι η φροντίδα να μη σταματά σε αυτό το σημείο. Μία φορά την εβδομάδα, ειδικά τώρα το χειμώνα, επιβάλλεται η φροντίδα να είναι μεγαλύτερη μιας και οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία προκαλούν έντονα σημάδια ξηρότητα και θαμπάδα. Κι επειδή το δέρμα του σώματος όπως ακριβώς και του προσώπου χρειάζεται την απαραίτητη υγρασία αλλά και την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων στο μπάνιο σου πρέπει πάντα να υπάρχει το κατάλληλο προϊόν απολέπισης.

Είναι ο μοναδικός τρόπος να χαρίσεις στο δέρμα σου βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, απαλότητα, αναζωογόνηση και μοναδικό άρωμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις το κατάλληλο, για εσένα, προϊόν, να χαλαρώσεις και να το απλώσεις σε νωπό δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια ξεπλένεις με άφθονο, χλιαρό νερό. Ταμπονάρεις απαλά με μια καθαρή πετσέτα φοράς τα πιο άνετα homewear, ξαπλώνεις αναπαυτικά στον καναπέ και βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix. 

Κι αν δεν το κατάλαβες ήδη μόλις σου έδωσα την ωραιότερη ιδέα για το σημερινό, άχαρο, βράδυ Δευτέρας. 

Korres Almond Revitalizing Body Scrub: Χαρίζει βαθύ καθαρισμό και άμεση λάμψη σώμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα απαλό χάρη στο έλαιο αμυγδάλου που περιέχει στη σύνθεση του. 

Nuxe Reve de The Revitalizing Granular Scrub: Με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, κόκκους μπαμπού σε δύο μεγέθη, υφή θρυμματισμένου πάγου και απίθανο μοναδικό άρωμα. Το απλώνεις σε υγρή επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα και να αφήσεις την επιδερμίδα απαλή και ανανεωμένη.

Frank Body Charcoal Body Scrub+Musk: Προϊόν απολέπισης και μάσκα μαζί. Μια vegan σύνθεση με ενεργό άνθρακα κατάλληλη για δέρματα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακμής σε πλάτη και στήθος. Έχει αντιοξειδωτική δράση με τη βοήθεια των ελαίων σταφυλιού, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. 

Molton Brown Orange & Bergamot Radiant Body Polisher:  Με πλούσια υφή και τέλειο άρωμα από πορτοκάλι και βερίκοκο. Τα φυσικά έλαια που περιέχει αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή ενώ την εσάνς ολοκληρώνουν το νερολί και το ylang-ylang.

Apivita Gelntle Exfoliating Pure Jasmine: Κρέμα ήπιας απολέπισης με σύνθεση βασισμένη στη φιλοσοφία της αρωματοθεραπείας. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνει το δέρμα απαλό και ανανεωμένο, προσφέρει αίσθηση ευεξίας και αφήνει ένα απίθανο άρωμα από γιασεμί.

L’ Occitane Αlmonde Delicious Paste: Με βούτυρο αμυγδάλου και αμυγδαλέλαιο, πούδρα από κέλυφος αμυγδάλου και κρυστάλλους ζάχαρης που καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα, απομακρύνουν  ρύπους και  νεκρά κύτταρα, θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα.

Garnier Body Oil Beauty: Μια απαλή σύνθεση με πολύτιμα έλαια argan, macadamia, αμυγδάλου και τριαντάφυλλου που χαρίζουν μοναδική απαλότητα και την απαραίτητη υγρασία. 

Grown Alchemist Purifying Body Exfoliant Pearl, Peppermint, Ylang Ylang: Με ενεργά συστατικά που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και αφήνουν το δέρμα λαμπερό, αναζωογονημένο και απαλό και απαλά αρωματισμένο. 

Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία.

Read More

And More