Caudalie Premier Cru: Η λύση για τα 8 σημάδια της γήρανσης

Λειαίνει τις βαθιές & λεπτές γραμμές, επανορθώνοντας τον επιδερμικό φραγμό

Όσο πλησιάζουμε την ηλικία των 40, η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη της, καθώς και το 60% από τα κεραμίδιά της. Μην αγχώνεσαι όμως! H σωστή περιποίηση της επιδερμίδας και η ευλαβική τήρηση της πλέον κατάλληλης skincare ρουτίνας θα έρθει να σταθεί εμπόδιο στα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Η λύση είναι η εξής: Μια τεχνολογία που είναι από κοινού κατοχυρωμένη από την Caudalie και το Πανεπιστήμιο Harvard και τον δρ. David Sinclair, τον «γκουρού της μακροζωίας», που οφείλει τη φήμη του στις έρευνες για την κατανόηση των μηχανισμών γήρανσης και για τις λύσεις που επιβραδύνουν τα αποτελέσματά τους.

Σ’ αυτό το τελευταίο ας σταθούμε λίγο παραπάνω, καθώς η σειρά Premier Cru της Caudalie έρχεται να δώσει τη λύση με μια φυσική αλλά και αποτελεσματική premium σειρά, που τελειοποιήθηκε σε συνεργασία με το Harvard, για να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας και να αναστρέψει τα (ενοχλητικά) σημάδια της γήρανσης.

Για να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη σειρά και το hero προϊόν της ρουτίνας περιποίησης, που δεν είναι άλλο από την Premier Cru Rich Cream, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Τι είναι τα κεραμίδια;

Τα κεραμίδια είναι λιπίδια που βρίσκονται φυσικά μέσα στην επιδερμίδα και αποτελούν το 50% του προστατευτικού φραγμού της. Συνδέουν τα κύτταρα μεταξύ τους για να τα ενισχύουν και η σημασία τους για τη θρέψη και τη λάμψη της επιδερμίδας είναι ουσιαστική. Προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και, επιπλέον, προλαμβάνουν την αφυδάτωση. Με την πάροδο του χρόνου, η ποιότητα και η ποσότητά τους μειώνεται, ως αποτέλεσμα της φθοράς που συνδέεται με την ρύπανση ή τον ήλιο.

Ποια είναι η αντιγηραντική λύση της Caudalie;

Βιοτεχνολογικά Βιο-κεραμίδια ΙΙΙ για αναπλήρωση των λιπιδίων σε συνδυασμό με την τεχνολογία TET8™.

Τι κάνει τη σειρά Premier Cru τόσο ξεχωριστή;

Το Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie έκανε μια επαναστατική ανακάλυψη: Ένα ένζυμο που ονομάζεται ΤΕΤ και δίνει τη δυνατότητα να αναστραφεί η δερματική γήρανση. Η σύνθεση της Premier Cru βασίστηκε στο ένζυμο TET και στον μοναδικό συνδυασμό του με την Χονοκιόλη που λαμβάνεται από τη Μανόλια και την Ρεσβερατρόλη, που λαμβάνεται από τα κουκούτσια του σταφυλιού, που δρουν σ’ αυτό το ένζυμο ΤΕΤ και στις πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας, δίνοντας ένα θεαματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα.

Η τεχνολογία TET8™, όπως ονομάστηκε, συνδυάστηκε με τη σειρά της με βιοτεχνολογικά κεραμίδια φυσικής προέλευσης, δηλαδή λιπίδια ίδια με αυτά που βρίσκονται μέσα στην επιδερμίδα μας και αποτελούν το 50% του προστατευτικού φραγμού της. Με την προσθήκη των βιοκεραμιδίων, εξασφαλίστηκε η καλύτερη αφομοίωσή τους, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει σφριγηλή και ελαστική, ενώ παράλληλα ενισχύεται κι ο προστατευτικός φραγμός της.

Η ρουτίνα αντιγήρανσης Premier Cru, αποτελείται από 4 προϊόντα: Την κρέμα για όλους τους τύπους δέρματος ή την πιο ενισχυμένη εκδοχή της για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, την κρέμα ματιών και το serum. Το hero προϊόν της σειράς και για το οποίο πολύς λόγος γίνεται είναι η σούπερ ενισχυμένη Rich Cream.

Πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο:

  • προσφέρει έντονη θρέψη και άνεση
  • δρα κατά των κηλίδων μέσω της βινιφερίνης
  • περιέχει πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού που προλαμβάνουν τις ρυτίδες και μπλοκάρουν τις ελεύθερες ρίζες και
  • υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης που «γεμίζει» την επιδερμίδα

Έρευνα έδειξε πως το 90% των καταναλωτριών παρατήρησε μείωση στις βαθιές ή τις ρυτίδες έκφρασης, καθώς και την επιδερμίδα πιο γεμάτη.

Ωστόσο, πέρα από την τεχνογνωσία που κατέχει η εταιρία, δρα πάντα με τρόπο που φανερώνει τον σεβασμό της απέναντι στον πλανήτη. Ο λόγος για τις επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες, που μας δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίσουμε την κρέμα μας με πολύ απλό τρόπο, καθιερώνοντας έτσι ένα σύστημα φιλικότερο προς το περιβάλλον. Η Caudalie συνεχίζει να μένει πιστή στις αξίες της, διορθώνοντας παράλληλα τα οχτώ σημάδια της γήρανσης.