Cleansing Balm: To βάλσαμο που αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και ενυδατωμένη

Καθαρισμός προσώπου: Γνωρίζεις ήδη πως είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στην καθημερινή σου ρουτίνα κι εκείνο που δεν επιτρέπεται να παρακάμψεις όσο βιαστική ή κουρασμένη κι αν είσαι ενώ είναι ιδανικό και για τις διακοπές. 

Ποιες είναι οι απαιτήσεις σου από το προϊόν καθαρισμού; Θέλεις να απομακρύνει και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ και ρύπων,  υπολείμματα από το αντηλιακό ενώ παράλληλα να αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη χωρίς αίσθηση λιπαρότητας αλλά με μια φυσική λάμψη.

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι η φόρμουλα που προσφέρει όλα όσα ζητάς σου έχω την απάντηση ή πιο σωστά  το μικρό μου skincare μυστικό. Πρόκειται για το cleansing balm που είναι στ’ αλήθεια “βάλσαμο” και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας χρήση. 

Κι αν είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου. 

Dior Prestige Le Baume Demaquillant: Ένα balm με κερί από τριαντάφυλλο που μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, μεταμορφώνεται αρχικά σε έλαιο και στη συνέχεια σε μεταξένιο γαλάκτωμα. Αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ και είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε γλυκερίνη διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης αφήνοντας το δέρμα απίστευτα απαλό, ελαστικό, άνετο και φωτεινό. 

Byoma Melting Balm Cleanser: Λιώνει αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα απομακρύνοντας ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ, το αντηλιακό και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό χάρη στο μοναδικό Σύμπλεγμα Λιπιδίων Φραγμού  που περιέχει στη σύνθεση του. Τα έλαια καρπού ελιάς, ιπποφαούς και σπόρων σταφυλιού θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χωρίς να φράζουν τους πόρους και η Νιασιναμίδη βοηθά στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας και στη ρύθμιση της λιπαρότητας. Η επιδερμίδα παραμένει απόλυτα καθαρή και μεταξένια.

Erborian Centella Cleansing Balm:  Το κορυφαίο ασιατικό συστατικό μας, απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα χαρίζει στην επιδερμίδα αίσθηση απαλότητας και άνεσης.

Bobbi Brown Extra Cleansing Balm: Προϊόν με πλούσια υφή με έλαιο πορτοκαλιού και γλυκερίνη στη σύνθεση του που προσφέρει θρέψη στο δέρμα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού καθώς επίσης σφριγηλή όψη και μια έντονη αίσθηση αναζωογόνησης.  

L’ Occitane Immortelle Divine Cleansing Balm: Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ ενώ προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα με την υφή βάλσαμου σε λάδι. Εξαφανίζει όλα τα είδη μακιγιάζ, ακόμα και αδιάβροχο, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο Immortelle, γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες και βιταμίνη Ε. Μετά την χρήση του, το δέρμα είναι πιο λείο, καθαρό και λαμπερό.

 

 

Read More

And More