ENDOSPHERES THERAPY: Η μη επεμβατική θεραπεία κατά της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας

Η τεχνολογία κάνει θαύματα. Και είναι μία από τους μεγαλύτερους συμμάχους της αισθητικής. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε την επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδο, ENDOSPHÈRES THERAPY! Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε και ψάχνετε αν σας απασχολεί η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση και η κατακράτηση υγρών. Στο Gallery Spa anti-aging centre, που έχει βραβευθεί ως το καλύτερο κέντρο αισθητικής στην Αττική για δύο συνεχόμενα έτη, υπό την καθοδήγηση της κ. Αρχοντούλας Δρίτσα, θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει…

Το Gallery Spa anti-aging centre δραστηριοποιείται στον χώρο της αισθητικής από το 1991. Εμπνευστής και πρωτεργάτης του κέντρου είναι η κ. Δρίτσα Αρχοντούλα, απόφοιτος ΤΕΙ αισθητικής & παρασκευάστρια μικροβιολόγος. Πρωταρχικός στόχος του Gallery Spa anti-aging centre είναι η υγεία και η λύση οποιουδήποτε αισθητικού ζητήματος στην περιοχή του προσώπου και του σώματος. Σε αυτό βοηθά η άριστη κατάρτιση των συνεργατών, καθώς και τα επώνυμα και καινοτόμα μηχανήματα αιχμής όπως τα: LPG alliance lab, Hifu ultraformer III, Difinitive evo 3D, Dermalux led, EMS Shape, Soprano ICE platinum, Endospheres Therapy.

ENDOSPHÈRES THERAPY®: Η μοναδική τεχνολογία στον κόσμο που αισθάνεται το σώμα σας
Η ENDOSPHÈRES THERAPY® είναι μια μη επεμβατική μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιεί τη δύναμη των μικροδονήσεων της τεχνολογίας COMPRESSIVE MICROVIBRATION®, για την αναζωογόνηση των ιστών, τη διαμόρφωση του περιγράμματος και την ανακούφιση από τον πόνο. Η μέθοδος έχει μελετηθεί εκτενώς από πολυάριθμα ιατρικά ερευνητικά κέντρα και έχει πιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητά της.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση κυλίνδρου αποτελούμενου από 55 σφαιρίδια σιλικόνης, με συγκεκριμένη πυκνότητα και διάμετρο, τοποθετημένα σε διάταξη κηρήθρας.

Η τεχνολογία COMPRESSIVE MICROVIBRATION χρησιμοποιεί δονήσεις χαμηλής συχνότητας για να δημιουργήσει μια παλμική δράση στους ιστούς. Η κυματοειδής διάδοση του παλμού έχει 5 θεραπευτικά πλεονεκτήματα στο σώμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Αρχικά επαναφέρει τη μικροκυκλοφορία στους ιστούς και στα τελευταία στάδια δουλεύει στη διαμόρφωση του περιγράμματος.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ
-Ανακούφιση από τον πόνο: Η τεχνολογία Compressive Microvibration δρα στους μηχανουποδοχείς για να ελαττώσει τον πόνο και τη φλεγμονή. Βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών και μειώνει το πρήξιμο.

-Λεμφική αποσυμφόρηση: Η τεχνολογία Compressive Microvibration χρησιμοποιεί περιστρεφόμενη κεφαλή με σφαιρίδια για την ενεργοποίηση και σωστή λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Η διαδικασία αυτή βοηθάει στην αποστράγγιση των υγρών που έχουν συσσωρευτεί εξαιτίας της προβληματικής κυκλοφορίας.

-Δράση στα αγγεία: Η διάταξη κηρήθρας των σφαιρών ενεργοποιεί το αγγειακό σύστημα, βελτιώνοντας την αιματική ροή στους ιστούς. Αυτή η “αγγειακή άσκηση” βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.

-Διαμόρφωση περιγράμματος: Οι δονήσεις των σφαιριδίων δημιουργούν μία παλμική δράση που αναζωογονεί και αναδιαμορφώνει τους ιστούς. Το σχήμα και το περίγραμμα του σώματος βελτιώνεται μετά από λίγες μόνο συνεδρίες, όπως η όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

-Τόνωση των μυών: Η τεχνολογία Compressive Microvibration τονώνει τους μύες καθώς αντιστέκονται διαρκώς στην πίεση της κεφαλής. Η δόνηση ενεργοποιεί τους μύες και βελτιώνει τον τόνο στην περιοχή θεραπείας.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ!
Η εγκυμοσύνη, το αδυνάτισμα, η γήρανση, μπορεί να είναι η αιτία της χαλάρωσης των ιστών.

Η θεραπεία #Endosphères έχει μελετηθεί ειδικά για να λειτουργεί στη χαλαρότητα του δέρματος με σημαντικά αποτελέσματα αναζωογόνησής του.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ
-Είναι 100% μη επεμβατική
-Σύντομη διάρκεια (30′ εως 60′ για όλο το σώμα)
-Μεθοδική θεραπεία
-Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…
-Ιδανική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας
-Διώχνει τον μυϊκό πόνο, το οίδημα
-Ιδανική για να απαλλαγείτε από τα πρησμένα πόδια
-Ιδανική για χέρια – γλουτούς – αστράγαλους – κοιλιά
-Σύσφιξη στήθους
-Θεραπεία για μετά την εγκυμοσύνη
-Μειώνει την κατακράτηση υγρών
-Βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
-Βελτίωση της κυκλοφορίας
-Βελτίωση της εικόνας του σώματος
-Ανακούφιση μυϊκού πόνου και τόνωση των μυών

Gallery Spa anti – aging centre
Βαλτετσίου 117, Πετρούπολη
τηλ.: 210 5028875 / 5053439
info@galleryspa.gr

www.galleryspa.gr