Face Mist: Το προϊόν που θα κρατήσει το δέρμα σου ενυδατωμένο και δροσερό όσο κι αν ανέβει η θερμοκρασία

Υπάρχει ένα προϊόν περιποίησης που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα σου τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο στην πόλη όσο και τις διακοπές. Πρόκειται για το μοναδικό που χαρίζει δροσιά και πλούσια ενυδάτωση το πρόσωπο με μία μόνο κίνηση. Και αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποιο είναι, αναφέρομαι στο face mist. Εκείνο που σου χαρίζει μια απίθανη αίσθηση δροσιάς είτε είσαι κολλημένη στην κίνηση είτε απολαμβάνεις τον ήλιο στην αγαπημένη σου παραλία.

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερη ανάγκη το έχεις. Δεν το αποχωρίζεσαι μιας και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ της χαρίζει φυσική λάμψη. Οι νέες φόρμουλες που έχουν δημιουργήσει τα αγαπημένο σου brands  περιέχουν δραστικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που προστατεύουν και θρέφουν και αυτό σημαίνει πως το face mist έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες. 

Dior Sorbet Water Mist:  Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ενώ κρατά το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες. Η υφή τζελ – γαλακτώματος μεταμορφώνεται σε μικροσταγονίδια που προσφέρουν μια ανάλαφρη και εξαιρετικά δροσερή αίσθηση στην επιδερμίδα. 

Vichy Eau Thermale Mineralisante: Ιαματικό μεταλλικό νερό που εξισορροπεί, αναζωογονεί και καταπραΰνει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα χαρίζοντας έξτρα λάμψη. Ταυτόχρονα συμβάλλει στην ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και της ενυδάτωσης και βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις

 

 

Avene Thermal Spring Water:  Καταπραΰνει άμεσα την ευαίσθητη ή ερεθισμένη επιδερμίδα χάρη στον Νερό της Avène που είναι εμπλουτισμένο με μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία εξασφαλίζουν  ισορροπία μετάλλων και μια ειδική μικροχλωρίδα, που προσδίδει τον μοναδικό και εξαιρετικό χαρακτήρα του, ο οποίος καταπραΰνει το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει, και το καθιστά απαραίτητο βήμα κάθε ρουτίνας ομορφιάς. Πλούσιο σε διοξείδιο του πυριτίου, προσφέρει απαλότητα και άνεση για άμεσο αίσθημα ευεξίας με κάθε εφαρμογή.

Apivita Νερό Προσώπου από Ελληνικό Τσάι του Βουνού: Προσφέρει ενυδάτωση και προστασία από την πρόωρη γήρανση. Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από το stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος). Παράλληλα αναζωογονεί, τονώνει, καταπραΰνει και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Το Νερό Προσώπου από Ελληνικό Τσάι του Βουνού από βιολογικές καλλιέργειες της Apivita στον Όλυμπο.

Seasonly Hydrating Mist Tonifying Face Care:  Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης για την ενυδάτωση, τον βαθύ καθαρισμό, την αναζωογόνηση και την καταπράυνση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Tips

  • Εκτός από άμεση αναζωογόνηση και δροσιά μπορείς χρησιμοποιείς το face mist μετά τον καθαρισμό και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας για έξτρα προστασία. 
  • Είναι ιδανικό για τις ημέρες που δεν έχεις κοιμηθεί καλά και το πρόσωπο ή τα μάτια σου είναι πρησμένα. 
  • Το καλοκαίρι είναι ακόμη καλύτερο να βάλεις το face mist στο ψυγείο ώστε η δροσερή αίσθηση να είναι ακόμη πιο έντονη. 
  • Θα βρεις το αγαπημένο σου face mist και σε travel size ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. 

 

Read More

And More