Face Mist: Το προϊόν που χαρίζει ενυδάτωση και δροσιά με μία κίνηση

Υπάρχει ένα προϊόν περιποίησης που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα σου ειδικά το καλοκαίρι. Τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές αφού είναι το μοναδικό που θα σου χαρίσει άμεση δροσιά, με μία μόνο κίνηση και ταυτόχρονα πλούσια ενυδάτωση.

Πρόκειται για το face mist που γνωρίζω ότι αγαπάς πολύ και δεν το αποχωρίζεσαι ειδικά όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή. Αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ της χαρίζει φρεσκάδα και φυσική λάμψη. Οι νέες φόρμουλες περιέχουν δραστικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που προστατεύουν και θρέφουν και αυτό σημαίνει πως το face mist έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες. 

Κι αν ετοιμάζεσαι να αποκτήσεις ένα νέο face mist δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου και βάλε στο καλάθι αγορών σου εκείνο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. 

 

Vichy Eau Thermale Mineralisante: Ιαματικό μεταλλικό νερό που εξισορροπεί την επιδερμίδα χαρίζοντας αναζωογόνηση. Παράλληλα καταπραύνει από τυχόν ερεθισμούς που προκαλεί ο ήλιος και η ζέστη. Είναι κατάλληλο ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και περιποιείται σε βάθος, ενδυναμώνεις και χαρίζει λάμψη στο δέρμα χάρη στα 15 μεταλλικά στοιχεία που περιέχει στη σύνθεση του. 

Apivita Green Mountain Tea Face Water: Σπρέι με ελληνικό βιολογικό τσάι του βουνού που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και προστασία από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις όπως είναι η UV ακτινοβολία και η περιβαλλοντική ρύπανση. Παράλληλα αναζωογονεί, καταπραύνει και τονώνει την επιδερμίδα προσφέροντας μια έντονη αίσθηση δροσιάς. Το Ελληνικό Τσάι του Βουνού που περιέχει προέρχεται από βιολογικές καλλιέργειες της ΑPIVITA στον Όλυμπο.

La Roche Posay Serozinc Mist: Προϊόν κατάλληλο για τις λιπαρές επιδερμίδες. Λειτουργεί άμεσα κατά των ατελειών, μειώνει τη λιπαρότητα χαρίζοντας ματ φινίρισμα ενώ δρα κατά των διεσταλμένων πόρων. 

Dior Fresh Reviver Sorbet Water Mist: Μια εξαιρετικά ανάλαφρη φόρμουλα  που ενεργοποιεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως fixing spray αφού κρατά το μακιγιάζ στη θέση του αναλλοίωτο και προσφέρει έξτρα λάμψη. Με υφή gel– γαλάκτωμα μεταμορφώνεται σε μικροσταγονίδια που δημιουργεί ένα απαλό σύννεφο προστασίας. 

Evian Brumisateur Facial Mist:  Με φυσικό μεταλλικό νερό από τις Γαλλικές Άλπεις γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες χάρη στα μέταλλα που περιέχει. Αναζοωγονεί, δροσίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας φυσική λάμψη. Υποαλλεργικό και χωρίς χημικά είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα. 

Read More

And More