H Anne Marie έχει μια πολύ ωραία θεωρία για τα σπυράκια και το… instagram!

Ας ξεκινήσουμε από κάποια βασικά: η Anne Marie είναι βρετανίδα τραγουδίστρια και είναι sooo hot πρόσωπο για την γενιά των millennials αλλά, κυρίως, για την Gen Z. Αν την γνωρίζεις, λοιπόν, είσαι σε καλό δρόμο!

Η Anne Marie, επίσης, κάνει huge καριέρα στο instagram με 6.5 εκατομμύρια followers και είναι πολύ ωραίο αυτό γιατί με 6.50 εκατομμύρια ανθρώπους μοιράζεται το πόσο φυσιολογικό είναι να είσαι… φυσιολογικός. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι πολύ real στα social media και μάλιστα έχει μια πολύ ωραία θεωρία γι’αυτό και την αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην αμερικάνικη Vogue. 

“Έχω δώσει πολύ μεγάλη μάχη στα social media γι’αυτό και όποτε βγάζω ένα σπυράκι ανεβάζω ένα story και το δείχνω στον κόσμο. Από την στιγμή που βλέπεις αυτά τα πράγματα, όλα αυτά ξαφνικά γίνονται κανονικά. Ακολουθώ πολλές γυναίκες στα social που δεν διστάζουν να δείξουν τον πραγματικό τους σωματότυπο, να φοράνε το μπικίνι τους και να δείχνουν την κυτταρίτιδα τους και τις κοιλίτσες τους και λέω “wow”! Αυτό με κάνει να θέλω να βγω εκεί έξω όπως ακριβώς είμαι χωρίς να ανησυχώ για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εμένα, γιατί αυτό είναι που είναι αληθινό!”, είπε η ίδια και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Η Anne Marie, επίσης, μόλις έγινε πρόσωπο των καλλυντικών NYX, μια συνεργασία για την οποία είπε τα εξής: “Αγαπώ τα ματ χείλη και χρησιμοποιώ το Soft Matte Cream κραγιόν πολύ- μένει στα χείλη και υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις που μου αρέσουν πολύ. Μου αρέσουν πολύ τα μπεζ- καφέ χρώματα στα χείλη. Στα μάτια χρησιμοποιώ απλώς μια καφέ σκιά την οποία απλώνω με τα δάχτυλά μου. Γενικά, δεν προσπαθώ ιδιαίτερα για το καθημερινό μου look και θέλω να δημιουργώ ένα μακιγιάζ που θα δίνει την αίσθηση ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου. Επίσης, χρησιμοποιώ την κρέμα προσώπου Weleda Sikin Food SPF50 και πολύ σημαντικό ρόλο για την εμφάνισή μου παίζουν επίσης και τα φρύδια μου!”, είπε. 

 

 

 

Read More

And More