H Ν°1 φυτική επανάσταση κατά της γήρανσης

Το κολλαγόνο είναι εκείνο που διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και νεανική. Καθώς περνά ο χρόνος όμως, μειώνεται, με αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνισή της η χαλάρωση αλλά και η θαμπή όψη. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται η σειρά Resveratrol–Lift της Caudalie που προσφέρει στην επιδερμίδα το καλύτερο κολλαγόνο για εξαιρετικά αποτελέσματα αντιγήρανσης: Το Vegan Κολλαγόνο 1(1), που είναι 3 φορές πιο αποτελεσματικό από τη ρετινόλη(2) και αποτελεί τη no1 φυτική επανάσταση κατά της γήρανσης(3)!

 

Κι αν πρέπει να επιλέξω το αγαπημένο μου προϊόν της σειράς, η απάντηση είναι εύκολη: Πρόκειται για το Instant Firming Serum Resveratrol–Lift που διορθώνει τις ρυτίδες και λειαίνει το οβάλ του προσώπου. Φυσικό και αποτελεσματικό –χάρη στην εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεσή του– έχει άμεση δράση χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα. Κι αν θέλεις να μιλήσουμε με αριθμούς, τo 98% όσων το χρησιμοποίησαν είδε αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης(4).

Και κάτι ακόμη: Η συσκευασία του είναι πλήρως ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη 

Τα αποτελεσματικά, vegan και βιώσιμα συστατικά της αποκλειστικής ευρεσιτεχνίας της Caudalie είναι:

Ρεσβερατρόλη Αμπελιού: Ενεργοποιεί τη δραστηριότητα των πρωτεϊνών του δέρματος

Φυσικό Υαλουρονικό Οξύ: «Γεμίζει» και ενυδατώνει σε βάθος.

Vegan Κολλαγόνο 1 (μη γενετικά τροποποιημένο): Ενισχύει τη σύνθεση των ινών κολλαγόνου και τη σφριγηλότητα του δέρματος

(1)Θραύσμα από Vegan Κολλαγόνο 1 + Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Harvard University N°4167935 x Caudalie. (2)Τεστ ex-vivo στον συνδυασμό των συστατικών, στην πυκνότητα των ινών του κολλαγόνου στην περιεκτικότητα του ορού. (3)GERSDATA – SOG EARLY – Κατηγορία περιποίησης προσώπου – Υποκατηγορία αντιγήρανση – με βάση τις πωλήσεις από το κανάλι πωλήσεων στα φαρμακεία – στη Γαλλία – CMA Mάρτιος 2023. (4)Κλινική μελέτη, % ικανοποίησης, 42 εθελοντές, 56 ημέρες.