H νέα σειρά περιποίησης της Caudalie είναι ο σύμμαχός μας ενάντια στον χρόνο

Ο χρόνος είναι αμείλικτος εκτός αν καταφέρεις να τον κάνεις σύμμαχό σου. Ειδικά στην εποχή των social media που το feed σου κατακλύζεται από celebrities, influencers και it-girls λαμπερά, χωρίς ίχνος ατέλειας και σχεδόν εξωπραγματικά. Κι εσύ, γυρνάς το βλέμμα στον καθρέφτη, πλησιάζεις και ανακαλύπτεις μία ακόμη λεπτή γραμμή. Οι κύκλοι κάτω από τα μάτια και η θαμπή όψη μαρτυρούν την κούραση της ημέρας, της εβδομάδας, του μήνα. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω να σταματήσεις ό,τι κάνεις. Να χαλαρώσεις στον καναπέ, να φτιάξεις ένα ζεστό τσάι και να διαβάσεις όλα όσα έχω να σου πω.

Τα σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους όσο ο χρόνος περνά και αυτό είναι το πρώτο δεδομένο. Δεν θα σταθείς σε αυτήν τη λεπτομέρεια όμως, αλλά στον τρόπο αντιμετώπισης. Στη λύση του προβλήματος, που δεν είναι άλλη από τη σωστή, καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας με προϊόντα που δημιουργούν μια αληθινή «ασπίδα προστασίας» και σου χαρίζουν το δέρμα που αξίζεις.  Αρχικά πρέπει να σου αποκαλύψω τα οκτώ σημάδια γήρανσης, μιας και πρέπει να γνωρίζεις τους αντίπαλους πριν την επίθεση ή την άμυνα. Κράτησε σημειώσεις λοιπόν.

 Οκτώ σημάδια της γήρανσης: Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, απώλεια σφριγηλότητας, απώλεια ελαστικότητας, απώλεια όγκου, αφυδάτωση, κηλίδες και απώλεια λάμψης. Για να τα αντιμετωπίσεις, επιβάλλεται να αποκτήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μια ρουτίνα στην οποία θα είσαι πιστή χωρίς εξαιρέσεις. Ναι, οι ρυθμοί της ζωής σου είναι γρήγοροι, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πως το DNA των κυττάρων αποκτά τα συγκεκριμένα σημάδια και μέρα με τη μέρα επηρεάζεται ακόμη περισσότερο από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, το στρες και την κούραση. Αυτό σημαίνει πως ήρθαν για να μείνουν, αλλά εσύ δεν θα το επιτρέψεις.

Έχεις τα κρυφά σου όπλα: Τη σωστή περιποίηση και την ισορροπημένη διατροφή. Όσον αφορά στη διατροφή σού έχω εμπιστοσύνη, για τα υπόλοιπα φροντίζει η Caudalie με την ανανεωμένη premium σειρά, Premier CRU, που αποτελείται από φόρμουλες που διορθώνουν και τα οκτώ σημάδια της γήρανσης προσφέροντας αποτελέσματα τόσο εντυπωσιακά που μου επιτρέπουν να κάνω λόγο για αναστροφή της γήρανσης του δέρματος.

 

Caudalie και  Ιατρική Σχολή του Harvard

Το γαλλικό brand ένωσε τις δυνάμεις του με την Ιατρική Σχολή του Harvard και πιο συγκεκριμένα με τον Dr. David Sinclair. Πρόκειται για τον «γκουρού της μακροζωίας». Έναν τίτλο που κέρδισε επάξια, μιας και μετά από δέκα χρόνια έρευνας ανακάλυψε το επαναστατικό ΤΕΤ: ένα ένζυμο που δίνει τη δυνατότητα να αναστραφεί η δερματική γήρανση. Τη σκυτάλη πήρε η Caudalie, η οποία ασχολήθηκε με την εύρεση ενός φαρμακευτικού ενεργού συστατικού, που να είναι ικανό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο  το συγκεκριμένο ένζυμο. Και κατέληξε στη Χονοκιόλη, η οποία προέρχεται από τη Μανόλια.  Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνεργασίας ήταν  μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία: το TET8TM, το βασικό συστατικό της νέας σειράς που θα λατρέψεις. 

 

Εν αρχή ην το περιβάλλον

Η Caudalie, παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ό,τι έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος και αναλαμβάνει δράση, έτσι ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με συγκεκριμένη ευθύνη. Οι κάψουλες μέσα σε κάθε βάζο δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίζεις την Cream ή τη Rich Cream με πολύ απλό τρόπο. Πρόκειται για ένα σύστημα φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κάθε αγορά κάψουλας αναπλήρωσης  εξοικονομεί  περίπου 3,12 τόνους συσκευασιών διαφόρων υλικών και 18 τόνους γυαλιού.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να σου συστήσω τα τέσσερα  προϊόντα της σειράς

The Cream

Η σύνθεση της κρέμας Premier CRU στηρίζεται στην τεχνολογία TET8TM. Σε συνδυασμό με τη Βινιφερίνη, το Υαλουρονικό οξύ και τους Πολυσακχαρίτες, προσφέρει σύσφιξη στην επιδερμίδα με τον πιο άμεσο και φυσικό τρόπο. 

The Rich Cream

Μια πλούσια εκδοχή της κρέμας, κατάλληλη για  ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, που προσφέρει μια έντονη αίσθηση άνεσης και βαθιά ενυδάτωση χάρη στα βιοκεραμίδια, που αναπληρώνουν τα λιπίδια της επιδερμίδας.

The Eye Cream

Μία άλλη κρέμα ματιών, όχι άλλη μία, αφού έχει την ιδιότητα να ξεπερνά τα συνήθη προϊόντα αντιγήρανσης για τα μάτια. Μειώνει πρηξίματα και μαύρους κύκλους, ενώ χαρίζει φυσική λάμψη στην περιοχή χάρη στις χρωστικές ουσίες που περιέχει. Και κάτι ακόμη: Το στόμιο που περιλαμβάνει σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις απαλό μασάζ κατά την εφαρμογή, ώστε να την αποσυμφορήσεις ενισχύοντας την κυκλοφορία.

The Serum

Ορός που περιέχει  3,5 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Υαλουρονικό οξύ από την κρέμα. Η ελαφριά του υφή βοηθά στην εφαρμογή χωρίς να βαραίνει και είναι εμπνευσμένος από την iconic Korean Beauty. Εμπλουτισμένος με Νιασιναμίδη και Πολυσακχαρίτες είναι το προϊόν που μειώνει το βάθος, το μήκος και την επιφάνεια των ρυτίδων, προσφέροντας μοναδική σύσφιξη.

Τώρα λοιπόν είσαι πανέτοιμη.