Hydra Skin Effect από τη NIVEA: η σειρά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι!

Είμαστε γυναίκες και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Ή, σωστότερα, μέσα στην καθημερινότητά μας ακόμη καταφέρνουμε πολλά, αφού ανταπεξερχόμαστε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους: είμαστε μαμάδες, είμαστε κόρες, είμαστε σύντροφοι, επαγγελματίες και η λίστα είναι ατελείωτη. 

Ωστόσο, μέσα σε αυτή την έντονη καθημερινότητα η αυτοπεποίθησή μας πολλές φορές μπαίνει στην άκρη· όλες αυτές τις φορές, λοιπόν, έχουμε ανάγκη από κάτι που θα λειτουργήσει ως mood booster! 

H αγαπημένη μας NIVEA, που έτσι κι αλλιώς μας φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια, εμπνέεται από τη δυναμική της γυναικείας φύσης και δημιουργεί τη σειρά που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας, χαρίζοντάς μας παράλληλα μια αίσθηση αναζωογόνησης και δροσιάς, ειδικά τώρα το καλοκαίρι!

Hydra Skin Effect από τη NIVEA: η σειρά που θα αγαπήσεις!

Ο λόγος, λοιπόν, για την ολοκληρωμένη σειρά ενυδάτωσης Hydra Skin Effect της NIVEA η οποία περιέχει στη σύνθεσή της υαλουρονικό οξύ, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, και προσφέρει βαθιά και εντατική ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες! 

Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα με απολαυστική υφή που είμαστε σίγουροι ότι θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου! Σημείωσε:

 

HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ: Το πρώτο και πιο επαναστατικό βήμα που θα δώσει στην επιδερμίδα σου δροσιά, βαθιά ενυδάτωση και θα θέσει τις βάσεις για το skincare που θα ακολουθήσει! Η νέα NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Ιnsta Mask Άμεσης Ενυδάτωσης αποτελεί το 1ο βήμα της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας και είναι το άμεσο φρεσκάρισμα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσει η ημέρα. Ενισχύει την άμεση ενυδάτωση δίνοντας υγιή όψη στην επιδερμίδα! Απλώς την απλώνεις στο πρόσωπό σου, ως πρώτο βήμα μετά τον καθαρισμό, κι εκείνη απορροφάται τέλεια σε μόλις 20 δευτερόλεπτα!

 

HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 50ML: Αυτή η απολαυστική κρέμα ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ είναι σε μορφή gel πράγμα που σημαίνει ότι αφήνει δροσερή και απολαυστική αίσθηση σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και στις πιο λιπαρές που αναζητούν ελαφριά προϊόντα!

 

HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ 50ML: Για πραγματική αναδόμηση, συνδύασε την περιποίηση ημέρας με την περιποίηση νύχτας. Η νέα NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Ενυδατική Κρέμα Αναζωογόνησης Νύχτας «γεμίζει» την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ η κρεμώδης ελαφριά σύνθεσή της απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τρία βήματα, μια απολαυστική σειρά που θα λατρέψει η επιδερμίδα σου φέτος το καλοκαίρι αλλά και για… πάντα! Ανακάλυψέ την!