Kiss my lips! Πέντε προϊόντα που θα σου δώσουν super sexy χείλη

Happy Valentine’s day! Ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε όταν σκεφτόμαστε την γιορτή των ερωτευμένων, σε πείσμα των καιρών που ζούμε, είναι φιλιά (εχμ, με ασφάλεια. Με τον αγαπημένο μας και μόνο)! Ο δεύτερος είναι πώς θα φροντίσουμε τα χείλη μας σωστά. 

Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι η επιδερμίδα των χειλιών μας είναι το πιο λεπτό σημείο επάνω μας! Για να στο δώσουμε σε αριθμούς, ενώ η επιδερμίδα μας έχει μέχρι και 16 layers, στα χείλη μας τα layers αυτά είναι 3-5. Επίσης, το σημείο αυτό της επιδερμίδας μας, τα χείλη μας, δεν έχουν ούτε ιδρωτοποιούς αλλά ούτε και σμηγματογόνους αδένες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στην επιφάνεια των χειλιών αυτό το λεπτό στρώμα ελαίων που λειτουργεί προστατευτικά. 

Η ερώτηση, λοιπόν, είναι: πώς θα φροντίσουμε τα χείλη μας σωστά ώστε και να τα προστατεύσουμε και να τα προετοιμάσουμε για τα φιλιά που λέγαμε; Ένα lip scrub, ένα balm, μια μάσκα χειλιών, ένα έλαιο, ένα lip plumper ή και όλα αυτά μαζί θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θες. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας!

French Girl Rose Lip Polish, In Beauty Pharma, €18.00. Είναι απαραίτητο να απολεπίζουμε τα χείλη μας για να τα διατηρούμε υγιή, ειδικά τώρα που φοράμε μάσκες. Επιπλέον, το scrub, δηλαδή η τριβή, προκαλεί υπεραιμία και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο plump. 

Laneige Lip Sleeping Mask, Sephora, €21.95. Ακριβώς όπως θωρακίζεις την υγρασία στα χείλη σου με μια κρέμα προσώπου, έτσι όταν πέφτεις για ύπνο καλό είναι να φοράς μια μάσκα χειλιών έτσι ώστε να διατηρείς την υγρασία τους. Επιπλέον, όσο εσύ κοιμάσαι τα χείλη σου αναζωογονούνται και ενυδατώνονται. 

Flower Lip Balm Strawberry, Make Me Up, €14.95. Ένα από τα best seller προϊόντα χειλιών αφού λειτουργεί σε πολλά επίπεδα: σε συνδυασμό με το PH της επιδερμίδας, δίνει στα χείλη ένα τέλειο χρώμα και τα κάνει να δείχνουν σαν φρεσκοφιλημένα, ενώ περιέχει συστατικά όπως το shea butter που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Και ναι, το λουλούδι που βλέπεις στην συσκευασία είναι αληθινό!

 

Instant Light Lip Comfort Oil, Clarins, €18.00. Τα έλαια χειλιών είναι πολύ μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και είναι και το πρόσφατο λανσάρισμα της σειράς Kylie Skin. Ωστόσο, από τα πρώτα έλαια που κυκλοφόρησαν στην αγορά ήταν της Clarins και αυτά τα προϊόντα λειτουργούν ακριβώς όπως και τα έλαια στο πρόσωπο: ενυδατώνουν σε βάθος! 

 

Lip Injection Extreme Deluxe, Too Faced, Sephora, €16.50. Τα lip plumpers περιέχουν συστατικά που δίνουν όγκο στα χείλη και ένα από τα πιο αποτελεσματικά που έχουμε δοκιμάσει ποτέ είναι αυτό εδώ στην… extreme εκδοχή του!

Αλήθεια, έχεις δοκιμάσει κανένα από αυτά;

Read More

And More