Laser House: Ένας minimal ιατρικός χώρος στο Κολωνάκι με το πιο εξελιγμένο και αποτελεσματικό μηχάνημα αποτρίχωσης

Δευτέρα πρωί και η εβδομάδα μου ξεκίνησε με τέλεια νέα που θέλω να μοιραστώ μαζί σου, ειδικά αν πιστεύεις ότι είναι αργά για να ξεκινήσεις laser αποτρίχωση. Στο κέντρο της Αθήνας –και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι– σε έναν υπέροχο minimal χώρο βρίσκεται το Laser House.

Ένας ιατρικός χώρος που διαθέτει το Candela Gentle MaxPro. Πρόκειται για το πρώτο μηχάνημα του οίκου, με την υψηλότερη ενέργεια, χάρη στην οποία αντιμετωπίζονται ακόμη και τα πιο δύσκολα περιστατικά αποτρίχωσης. Πρόκειται για τη “Ferrari” των laser, μιας και είναι το πλέον ασφαλές, γρήγορο και αποτελεσματικό μηχάνημα, που λειτουργεί ακόμη και σε μαυρισμένα δέρματα. Και, ναι, μπορείς χωρίς δεύτερη σκέψη να κάνεις την πρώτη συνεδρία λίγο πριν το καλοκαίρι. Πώς και γιατί; Θα σου εξηγήσω τα πάντα με λεπτομέρειες.

Το Laser House είναι ένας ιατρικός χώρος με επαγγελματίες, που γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την αποτρίχωση αλλά και πώς να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Έχουν, άλλωστε, στη διάθεσή τους ένα laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς. Το Candela Gentle MaxPro, το οποίο σου εγγυάται μόνιμη αποτρίχωση με τις λιγότερες δυνατές συνεδρίες.

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις τις συνεδρίες laser αποτρίχωσης

Αρχικά, θα πρέπει να ξυρίσεις τα πόδια σου δύο ημέρες πριν την πρώτη σου συνεδρία. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως, με τις τρίχες να είναι θεαματικά πιο απαλές και κατά 50% λιγότερες. Μετά από 30 ημέρες θα πραγματοποιήσεις τη δεύτερη συνεδρία και μπορείς να συνεχίσεις ακόμη και κατά την περίοδο του καλοκαιριού, αρκεί να προσέξεις την έκθεση στον ήλιο. Χρειάζεται ένα διάλειμμα πέντε ημερών πριν και μετά τη διαδικασία της αποτρίχωσης. Παράλληλα, για μερικές ώρες αποφεύγεις το ζεστό νερό και την εφίδρωση, ενώ καλό θα ήταν μετά από δύο ημέρες να κάνεις απολέπιση με ένα απαλό scrub στα σημεία που έχουν αποτριχωθεί.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Laser House, θα χρειαστείς περίπου 7-8 συνεδρίες. Μόλις ολοκληρώσεις τον κύκλο, μία φορά το χρόνο είναι ιδανική για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα. Η ασφάλεια είναι το βασικό ζητούμενο στο Laser House, κάτι που το αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, μιας και ο χειριστής είναι έμπειρος και ο γιατρός επιβλέπει τη διαδικασία. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την τριχοφυΐα στην περιοχή. Η ενέργεια του laser απορροφάται από το χρωμοφόρο στοιχείο που περιέχει τη μελανίνη, δηλαδή την τρίχα.

Αναρωτιέσαι αν είναι επώδυνο; Σου έχω τέλεια νέα: Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι εντελώς ανώδυνη, μιας και το Candela Gentle Max Pro είναι το μόνο που διαθέτει έναν αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος, που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ένα κύμα ψυχρού αέρα διαχέεται στο σημείο, με αποτέλεσμα να μη νιώθεις καμία απολύτως ενόχληση.

LASER HOUSE: Λουκιανού 21, Κολωνάκι 10675

Τηλ. επικοινωνίας: 210 7255999

www.laserhouse.gr

IG: @laserhouse.gr