Pearl Skin: Η τάση που χαρίζει στην επιδερμίδα τη λάμψη και την απαλότητα της πέρλας

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, μία τουλάχιστον τάση που θέλει το δέρμα super λαμπερό, κάνει την εμφάνιση της. Μετά το “dolphin” και το “glass” σειρά έχει φέτος το pearl skin trend που κάνει πάταγο στο TikTok.

To #pearlskin έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια προβολές με τα κορίτσια του να αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να το αποκτήσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Neacsu (@claudianeacsu)

Κι αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι το Pearl Skin, δες όλες τις λεπτομέρειες στη συνέχεια: 

Όπως υποδηλώνει η ονομασία του πρόκειται για την τάση που θέλει το δέρμα να έχει την ντελικάτη λάμψη των μαργαριταριών. Σε αντίθεση από το glass skin δεν έχει τη wet όψη αλλά είναι μεταξένιο, αιθέριο και απόλυτα “φορέσιμο”. Για να καταλάβεις τη διαφορά οι experts εξηγούν ότι το glass skin  έχει να κάνει με τη γυαλάδα και το σχεδόν διαφανές δέρμα. Το pearl μιμείται το διακριτικό ιριδισμό που έχει το μαργαριτάρι που είναι chic και πιο minimal.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Neacsu (@claudianeacsu)

Πώς θα το δημιουργήσεις 

Αρχικά, και στο συγκεκριμένο trend θα χρειαστείς το αγαπημένο σου highlighter. Όσον αφορά στην εφαρμογή του. Το απλώνεις στα “μήλα” κατά μήκος των ζυγωματικών και το μέτωπο. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά από τις υπόλοιπες τάσεις που θέλει να εφαρμόζεις το highlighter στον πιο ψηλό σημείο τους. Για να πετύχεις την όψη του μαργαριταριού αποφεύγεις την υπερβολική λάμψη και επιμένεις στους διακριτικούς ιριδισμούς ακριβώς όπως και το strobe αποφεύγοντας τις μεγάλες ποσότητες shimmer. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Neacsu (@claudianeacsu)

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς 

@zoekimkenealy

PEARL SKIN MAKEUP TUTORIAL ✨ A striking glow that looks almost accidental with marinated makeup. Products used: Jason Wu CC cream meets tinted moisturizer Saie Sun Melt, shade medium bronze Benefit Cosmetics High Beam #pearlskin #makeuptutorial #glowyskin #saiebeauty #jasonwubeauty #benefitcosmetics

♬ original sound – zoekimkenealy

Σύμφωνα με την beauty influencer Zoe Kim Kenealy, η ιδέα είναι να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μιας «καθημερινής λάμψης. «Είναι ένα marinated make up look οπότε το στοίχημα κερδίζεται στη χρήση της κρέμας CC. Το foundation τείνει να φαίνεται «καινούργιο» όταν το φοράτε για πρώτη φορά, ενώ μοιάζει σαν να το φοράτε όλη μέρα», εξηγεί. Συνιστά μια μικρή ποσότητα πούδρας στη ζώνη Τ, ενώ αποφεύγει να αγγίζει τη λάμψη στα πλάγια – και πιστεύει ότι το μπρονζέ και το ρουζ συμβάλλουν σε «αυτή τη φυσική, φθαρμένη λάμψη που θέλουμε. Δεν προσπαθούμε να μοιάζουμε σαν πριγκίπισσα του πάγου». Τέλος, εφαρμόζει μικρή ποσότητα cheek stain με μικροπέρλες στη σύνθεση του. 

Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς είναι αποκλειστικά και μόνο σε μορφή κρέμας ή ρευστά ώστε να πετύχεις το τέλειο blending ενώ η κίνηση που ολοκληρώνει το look είναι η μικρή ποσότητα highlighter πάνω από τα φρύδια. 

 

Read More

And More