Rita Ora: Αυτό είναι το beauty gadget που έχει πάντα μαζί της

Η Rita Ora σε κάθε εμφάνιση είναι super λαμπερή και δεν είναι τυχαίο πως κέρδισε το βραβείο styleicon από το The Daily Front Row στα Fashion Media Awards 2021 της Νέας Υόρκης. Ποιο είναι το μυστικό της; Το αποκάλυψε η ίδια σε ένα πρόσφατο post στο Instagram.  H 30χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό της ένα sneakpeak από τη ρουτίνα ομορφιάς της. «Θέλω να σας δείξω μερικά από αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιώ για να είμαι έτοιμη για κάθε απαιτητικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη».

«Το LUNA 3 είναι η αγαπημένη μου συσκευή καθώς κάθε φορά που την χρησιμοποιώ απολαμβάνω την λειτουργεία massage μέσω της τεχνολογίας τωνT-Sonic Pulsations» εξηγεί η Rita Ora. Και δεν είναι η μόνη. Celebrities όπως η Jessica Alba, χρησιμοποιούν τη  συσκευή LUNA 3 καθώς είναι εύκολη στη χρήση, ανθεκτική και αξιόπιστη.

@ritaora

Προσφέρει απαλό αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό βαθύ καθαρισμό αφήνοντας την επιδερμίδα πιο νέα και υγιή. Τα ultra-hygienicsiliconebristles αφαιρούν αποτελεσματικά το 99.5% των ρύπων προετοιμάζοντας την επιδερμίδα ώστε να απορροφήσει αποτελεσματικά όλα τα αγαπημένα σας skincare προϊόντα. Μετά τον καθαρισμό προσώπου χρησιμοποιείται και ως συσκευή για μασάζ αφού χάρη στις χαμηλότερες συχνότητες χαρίζει σφριγηλότητα.

Read More

And More