Skinimalism! Μετά το maskne αυτός είναι ο νέος όρος που θα ακούμε το 2021

Photo: @nikkideroest 

Κάθε χρόνο στον κόσμο της ομορφιάς εμφανίζεται και ένας νέος όρος για τον οποίο συζητούμε έντονα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάρε για παράδειγμα το contouring στο οποίο μας μύησε η Kim Kardashian έξι χρόνια πριν ή το maskne από τις λέξεις mask+acne το οποίο έγινε η νέα μας καθημερινότητα με τον κορονοϊό. 

Για το 2021 ο όρος που θα μπει στην ζωή μας και θέλουμε να τον ξέρεις πρώτη είναι το skinimalism που προκύπτει από τους όρους skin+ minimalism και ναι, είναι αυτό που καταλαβαίνεις! Η νέα προσέγγιση στην ομορφιά είναι ο μινιμαλισμός με προϊόντα που έχουμε επιλέξει προσεκτικά και γνωρίζουμε ότι μας ταιριάζουν, ενώ ο όρος αυτός συνδυάζει το skincare με το μακιγιάζ που ακολουθεί την ίδια γραμμή: λίγα προϊόντα που αναδεικνύουν την λάμψη της επιδερμίδας μας γιατί δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καλύψουν τις ατέλειες μας κάτω από στρώματα makeup παρά οι τελευταίες να αναδειχθούν και να αγαπηθούν ακόμη περισσότερο ως εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικούς-κές. 

Η πρόβλεψη για το Skinimalism ανήκει στο Pinterest το οποίο στο τέλος κάθε χρονιάς δημοσιεύει τη λίστα των προβλέψεών του για τις τάσεις της επόμενης και σύντομα θα σου έχουμε περισσότερες πληροφορίες!

 

Read More

And More