To νέο προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σου έχει τη δύναμη της φύσης

Από το στρες στη χαλάρωση, από τη ρύπανση της πόλης σε ένα δέρμα που λάμπει από φυσική ομορφιά, από το πιο δημιουργικό και ανθεκτικό μακιγιάζ σε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ εμπλουτισμένο με συστατικά περιποίησης. Το La Mousse OFF/ON του Dior επαναπροσδιορίζει την αφαίρεση του μακιγιάζ, για να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλό καθαρισμό, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα της ρουτίνας περιποίησης του δέρματος.

Εμπνευσμένο από τα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, όλα τα είδη μακιγιάζ, όλες τις ρουτίνες και όλες τις περιστάσεις.

Εξαλείφει τους ρύπους, που αλλοιώνουν την ποιότητα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων και των κατάλοιπων ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Η  παρουσία βαρέων μετάλλων στο δέρμα οδηγεί σε: – οξείδωση των λιπιδίων – βλάβες στο DNA – αλλοίωση της λειτουργίας φραγμού Αυτές οι τροποποιήσεις στους μηχανισμούς και τη δομή του δέρματος μπορούν να οδηγήσουν στην επιτάχυνση της γήρανσης του δέρματος. Για να περιορίσει τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ρύπανσης και των βαρέων μετάλλων στο δέρμα, είναι σημαντικό να απαλλάσσουμε το δέρμα από τους ρύπους, προστατεύοντας και διαφυλάσσοντας παράλληλα τον δερματικό φραγμό.

Το εκχύλισμα νούφαρου με τη σειρά του διευκολύνει την απομάκρυνση των σωματιδίων ρύπων, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων, από το δέρμα, διεγείροντας τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του δέρματος.

Εκτός από τη βιολογική δράση του, σχηματίζει μικύλλια, τα οποία εγγυώνται βέλτιστη αποτελεσματικότητα καθαρισμού, χάρη στις βιολογικές και μηχανικές τους ιδιότητες: αυτά τα μικροσκοπικά σφαιρίδια, που αποτελούνται από έναν λιπόφιλο θύλακα (ο οποίος εγκλωβίζει τα έλαια) και υδρόφιλες πολικές ομάδες (οι οποίες προσελκύουν το νερό), αιχμαλωτίζουν επιτυχώς τα κατάλοιπα λιπαρότητας. Καθώς ξεβγάζεις το προϊόν, όλοι οι ρύποι – το μακιγιάζ, τα κατάλοιπα σμήγματος και τα σωματίδια των αντηλιακών φίλτρων – απομακρύνονται πολύ απαλά.

Όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, η βελούδινη, κρεμώδης υφή του μετατρέπεται σε απίστευτα απαλό και αέρινο αφρό. Πυκνός και πλούσιος, ο αφρός αιχμαλωτίζει τους ρύπους, οι οποίοι απομακρύνονται στην εντέλεια κατά το ξέβγαλμα. Το δέρμα δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρό, ελαστικό και άνετο.

 

Read More

And More