Ανακαλύψαμε την δερμοκαλλυντική σειρά περιποίησης που κάνει το χρόνο σύμμαχο μας!

Προσπαθείς να ακολουθείς πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και φροντίζεις ώστε να παραμείνει η επιδερμίδα σου υγιής, λαμπερή και ενυδατωμένη. Κι ένα πρωί πλησιάζεις κοντά στον καθρέφτη και παρατηρείς λεπτές γραμμές, ξηρότητα, μία μικρή κηλίδα στο κέντρο ακριβώς το προσώπου και ελαφριά χαλάρωση. Αρχικά σου ζητώ να μείνεις ψύχραιμη και στη συνέχεια θα σου αποκαλύψω τη λύση. Πρόκειται για την ανανεωμένη σειρά καλλυντικής περιποίησης της Eva Belle, από την φαρμακοβιομηχανία InterMed. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθημερινής περιποίησης, με στοχευμένη δράση στην αποκατάσταση της επιδερμίδας από τα σημάδια γήρανσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά την ηλικία των 40 καθώς επίσης πριν, κατά ή μετά την εμμηνόπαυση, ο τρόπος που αντιδρά το δέρμα αλλάζει. Ποιος είναι ο λόγος; Η μείωση παραγωγής οιστρογόνων  που επηρεάζει το κολλαγόνο  οδηγώντας σε απώλεια της ελαστικότητας που σημαίνει χαλάρωση της επιδερμίδας. Οι ανάγκες της λοιπόν αυξάνονται. Χρειάζεται πλέον ιδιαίτερη φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα και τα Eva Belle προσφέρουν όλα όσα χρειάζεσαι και κυρίως έναν δυνατό σύμμαχο ενάντια στο χρόνο.

Όλα τα προϊόντα περιέχουν στη σύνθεση τους κλινικά μελετημένα δραστικά συστατικά που επαναφέρουν την ελαστικότητα, επιδιορθώνουν ρυτίδες και κηλίδες. Πρόκειται για φόρμουλες που παράγονται στην Ελλάδα και στηρίζονται στην τεχνολογία του βιομημιτισμού που σημαίνει ότι περιέχουν συστατικά που έχουν κοινή λειτουργία με εκείνα του δέρματος προστατεύοντας τον επιδερμικό φραγμό και μειώνοντας τα σημάδια γήρανσης. Η κρυφή τους δύναμη είναι τα κλινικά μελετημένα δραστικά συστατικά με σύμπλεγμα τετραπεπτιδίων. Η κλινική μελέτη που εφαρμόστηκε στη σειρά Eva Belle επισφραγίζει πως η πυκνότητα της επιδερμίδας αυξάνεται κατά 21% μετά από 3 εβδομάδες χρήσης ενώ τα σημάδια γήρανσης μειώνονται κατά 23% μετά από 8 εβδομάδες. 

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δεις όλες τα beauty βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Κράτησε σημειώσεις:   

Bήμα 1ο: Καθαρισμός (πρωί και βράδυ) με τον αφρό καθαρισμού Eva-Belle. Περιέχει στη σύνθεση του απαλούς καθαριστικούς παράγοντες και εκχύλισμα μολόχας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό ενώ αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ. Ακόμη κι αν έχεις ευαίσθητη ή ξηρή επιδερμίδα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις άφοβα.

Βήμα 2ο: Αφού ταμπονάρεις απαλά το πρόσωπο εφαρμόζεις το serum εντατικής ανάπλασης. Με Ισοφλαβόνες Σόγιας, κολλαγόνο Θαλάσσιας προέλευσης, Υαλουρονικό Νάτριο  αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E που προστατεύουν το δερματικό φραγμό. Πρόκειται για μία φόρμουλα που συγκρατεί την υγρασία, προσφέρει κυτταρική ανανέωση, γεμίζει τις λεπτές ρυτίδες και  λειαίνει τις πιο βαθιές.

Βήμα 3ο: Το πρωί μετά από το serum απλώνεις την κρέμα ημέρας που ανταποκρίνεται στις δικές σου, ξεχωριστές ανάγκες. Η Firming Day Cream SPF15, με σύμπλεγμα τετραπεπτιδίων στη σύνθεση της ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου προσφέροντας άμεση σύσφιξη ενώ μειώνει τις ρυτίδες κατά 23% μέσα σε μόλις 8 εβδομάδες. Τα σφαιρίδια υαλουρονικού οξεός που επίσης περιέχει, επανορθώνουν τις ρυτίδες ενώ ο συνδυασμός υαλουρονικού νατρίου και προ-βιταμίνης Β5 προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και ανάπλαση. Οι βιταμίνες C και Ε σε συνδυασμό με τα αντηλιακά φίλτρα δημιουργούν λαμπερή όψη προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα από την οξειδωτική φθορά που προκαλεί η ακτινοβολία. Και κάτι ακόμη: Χάρη στην ελαφριά της υφή εφαρμόζεται και απορροφάται πανεύκολα.

Βήμα 4ο: Σε αυτό το σημείο θέλω να σου υπενθυμίσω ότι η ανάπλαση του δέρματος γίνεται το βράδυ και αυτό σημαίνει ότι η Eva Belle Firming Night Cream με ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά θα σε βοηθήσει επαναφέρεις την νεανική όψη στο δέρμα σου αποτελεσματικά. Η σύνθεση της αποτελείται από σύμπλεγμα τετραπτιδίων, ένα κλινικά μελετημένο εκχύλισμα υαλουρονικού οξέος και πανθενόλη. Τα συστατικά αυτά είναι εκείνα που ευθύνονται για την πλούσια ενυδάτωση και τη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Κρέμα ματιών: Τόσο στην πρωινή όσο και τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης η κρέμα ματιών είναι κοινός παρανομαστής. Η Restoring Eye Cream-με ειδική κεφαλή εφαρμογής, έχει πλούσια σύνθεση που αναζωογονεί το λεπτό δέρμα στην περιοχή των ματιών μειώνοντας μαύρους κύκλους, σακούλες και ρυτίδες. Παράλληλα και χάρη στο εκχύλισμα λευκών λουλουδιών βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία ανορθώνοντας το άνω βλέφαρο.

Κι επειδή τα φρύδια είναι η «κορνίζα» του προσώπου το Eyebrow Serum με θρεπτικά εκχυλίσματα και έλαια, ενδυναμώνει τα φρύδια ενώ παράλληλα τα θρέφει και τα γεμίζει.

Πέρα όμως από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στην  καθημερινή σου ρουτίνα η σειρά διαθέτει φόρμουλες εντατικής φροντίδας με express δράσεις, κι εκείνα που προσφέρουν άμεση επανόρθωση. Και αναφέρομαι στις Αμπούλες, τις κάψουλες λάμψης και τις Μάσκες.

Οι αμπούλες προσώπου και λαιμού Eva Belle περιέχουν υψηλή συγκέντρωση πεπτιδίων, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C. Ένα τρίπτυχο που προσφέρει εντατική επανορθωτική φροντίδα μέσα σε 5 μόνο ημέρες. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερή όψη, λείανση των ρυτίδων και σφιχτή επιδερμίδα.

Οι Eva-Belle μάσκες υδρογέλης για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη είναι ιδανικές για εσένα που αγαπάς τις θεραπείες εξπρές. Προσφέρουν πλούσια  ενυδάτωση, εφαρμόζονται εξαιρετικά εύκολα αφήνοντας μια έντονη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Αν τις κρατήσεις δε στο ψυγείο για 15 περίπου λεπτά καταπραΰνουν τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες.