Αντηλιακή Προστασία: Ήρθε η στιγμή να επιλέξεις το προϊόν που ταιριάζει στον δικό σου τύπο επιδερμίδας

Για την αντηλιακή προστασία γνωρίζεις τα πάντα και, κυρίως, ότι επιβάλλεται να χρησιμοποιείς το κατάλληλο προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όσο πλησιάζει όμως το καλοκαίρι, σκέφτεσαι πώς θα επιλέξεις τη νέα φόρμουλα που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ σου τους επόμενους μήνες.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια η μόνη ιδιότητα που είχε το αντηλιακό σου ήταν να προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Σε ενοχλούσε η βαριά αίσθηση που άφηνε στο δέρμα, ενώ δεν κάλυπτε τις ανάγκες σου. Τώρα πια υπάρχει η Carroten, με μια σειρά προϊόντων που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση, κάλυψη, μείωση της λιπαρότητας ή (ναι, σωστά διαβάζεις) αντιγηραντική δράση. Μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακή προστασίας που καλύπτει τις ανάγκες σου, όποιες κι αν είναι αυτές. 

 

Super Mat Suncare Face Cream SPF30 50ml: Για σένα που η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή και ταλαιπωρείσαι από ανεπιθύμητες γυαλάδες και ερεθισμούς, ειδικά μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Βασικό ζητούμενο είναι ένα άμεσο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Χάρη στο Shine Control Technology, το πετυχαίνεις αμέσως μετά την εφαρμογή, ενώ το υαλουρονικό οξύ που περιέχει κρατά το δέρμα πλούσια ενυδατωμένο. 

CC Suncare Tinted Face Cream SPF50 50ml: Για σένα που θες να αφήσεις στην άκρη το φον ντε τεν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Προστατεύει το δέρμα και καλύπτει τυχόν ατέλειες, όπως δυσχρωμίες και σημάδια ακμής, χαρίζοντας ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί η περιβαλλοντική ρύπανση.  

 

Sensicare SPF50+ 50ml: Για σένα που έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ενισχυμένη προστασία, μιας και είναι επιρρεπής στους ερεθισμούς όταν εκτίθεται στον ήλιο. Χάρη στο Sun Comfort Technology και την ήπια σύνθεση χωρίς άρωμα, μειώνεται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης και το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. 

Anti Age Spot SPF 50 50ml: Μια ενισχυμένη φόρμουλα ιδανική για ώριμες επιδερμίδες. Εκτός από την προστασία που προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία Age Block, ταυτόχρονα προλαμβάνει και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και πανάδων. Η Βιταμίνη Ε που περιέχει προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία, ενώ η ελαφριά της υφή δεν βαραίνει την επιδερμίδα και απορροφάται άμεσα.