Αντηλιακό προσώπου: Λίγο πριν επιλέξεις το νέο σου προϊόν δες τα 6 αγαπημένα

Η αντηλιακή προστασία είναι μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και τώρα, στις αρχές της άνοιξης είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το νέο σου προϊόν. Εκείνο που θα σε προστατεύσει και παράλληλα θα χαρίσει ενυδάτωση, θρέψη και απαλή λάμψη. Ευτυχώς για όλες μας, τα αγαπημένα beauty brands έχουν δημιουργήσει φόρμουλες οι συνθέσεις των οποίων έχουν στηριχθεί σε αποκλειστικές τεχνολογίες που φροντίζουν παράλληλα το δέρμα. 

To μόνο που μένει είναι να δεις τα 6 αγαπημένα μου αντηλιακά προσώπου και να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις δικές σου, ξεχωριστές ανάγκες. 

Dior Solar The Protective Creme SPF 50 Sunscreen for Face: Προϊόν που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία στο δέρμα τόσο από τις ακτίνες UVA/UVB όσο και τους επιθετικούς εξωγενείς παράγοντες. Μια δροσερή και ανάλαφρη φόρμουλα που αφομοιώνεται από το δέρμα, προσφέροντας έντονη αίσθηση άνεσης, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ενυδατική και θρεπτική, η σατινέ υφή του απλώνεται εύκολα, αφήνοντας το δέρμα απολαυστικά αρωματισμένο. 

Lancaster Sun Perfect Perfecting Fluid SPF50: Μι σύνθεση που συνδυάζει την τεχνογνωσία της όσον αφορά στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη φροντίδα του δέρματος. Η τεχνολογία Full Light και η τεχνολογία αντιγήρανσης προσφέρουν την ευρύτερη προστασία, μειώνουν λεπτές γραμμές, ρυτίδες και δισχρωμίες αποτρέποντας την εμφάνιση νέων. Παράλληλα χαρίζει πλούσια ενυδάτωση βελτιώνοντας την υφή του δέρματος. Το σύμπλεγμα φυσικής προέλευσης Glow Booster ενισχύει τη φυσική λάμψη χαρίζοντας υγιή όψη.

 

Estee Lauder Perfectionist Pro Multi-Defense Aqua UV Gel SPF 50 with 8 Anti-Oxidants:Αντηλιακή κρέμα προσώπου με εκχύλσιμα Tiger Lily, που βοηθά στην καταπολέμηση της φθοράς της ελαστίνης χαρίζοντας σφριγηλότητα στην επιδερμίδα. Ένας ακριβής συνδυασμός αντιοξειδωτικών βοηθούν στην καταπολέμηση της ορατής φθοράς που προκαλεί η περιβαλλοντική ρύπανση, συμπεριλαμβανομένου του όζοντος και της μικροσκόνης. Παράλληλα περιέχει Πράσινο Τσάι, Βιταμίνες C και E και Ρεσβερατρόλη, συστατικά που ενδυναμώνουν την υδρολιπιδική ασπίδα και βοηθούν την επιδερμίδα να σφραγίσει την υγρασία ενώ την προστατεύουν.

Chanel UV Essentiel Complete UV Protection Sunscreen Antioxidant– Anti-Pollution Broad-Spectrum SPF 50: Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UV, τους ρύπους και την οξείδωση. Με SPF 50 στη σύνθεση του και ένα σύμπλεγμα ενίσχυσης της επιδερμίδας, δημιουργημένο με εκχύλισμα blue ginger από το ανοιχτό εργαστήριο της CHANEL στη Μαδαγασκάρη και εκχύλισμα γαρδένιας από την Ταϊτή, προστατεύει ενάντια στις ακτίνες UV και ενισχύοντας τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Τα φίλτρα δρουν σαν ασπίδα ενάντια στις ακτίνες UV και προλαμβάνουν τα πρόωρα σημάδια γήρανσης. 

Kiehl’s Uv Defense Antipollution SPF50:  Προηγμένο, ενυδατικό αντηλιακό, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Προσφέρει ισχυρή ποστασία ενάντια στις ακτίνες UVB αλλά και των πιο επικίνδυνων, μεγάλου μήκους κύματος long UVA που εισχωρούν βαθιά στο δέρμα. Δημιουργεί μία προστατευτική ασπίδα στην επιφάνεια του δέρματος εμποδίζοντας την προσκόλληση των ρύπων στην επιδερμίδα. Σύμπλεγμα αντηλιακών φίλτρων & baicalin προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και πρόληψη του εγκαύματος, της πρόωρης γήρανσης όπως ρυτίδες, χαλάρωση, σκούρες κηλίδες, θαμπή όψη. 

Grown Alchemist: Invisible Natural Protection SPF30: Μια αόρατη, ανάλαφρη, vegan σύνθεση που απλώνεται αβίαστα στο δέρμα, η οποία διαθέτει πρωτοποριακό εξαιρετικά διάφανο φυσικό οξείδιο ψευδαργύρου για να παρέχει ευρεία προστασία από το φάσμα των βλαβερών ακτίνων UVA / B και των περιβαλλοντικών επιθέσεων. 

 
 

 

 

Read More

And More