Αντηλιακό σώματος: Ήρθε η στιγμή να πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σου

H αντηλιακή προστασία προσώπου επιβάλλεται καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γνωρίζεις τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας στο δέρμα σου και αυτός είναι ο λόγος που στην ρουτίνα περιποίησης υπάρχει το συγκεκριμένο βήμα. 

Και τώρα ήρθε η στιγμή που περίμενες μήνες τώρα. Να αποκτήσεις το αντηλιακό σώματος. Το προϊόν που αποδεικνύει πως το καλοκαίρι είναι πλέον κοντά. Πιθανότατα έχεις κάνει ήδη το πρώτο σου μπάνιο και ίσως σχεδιάζεις τις διακοπές σου. 

Τα beauty brands έχουν φροντίσει να ανανεώσουν τις αντηλιακές τους σειρές με προϊόντα που εκτός από προστασία, ενυδατώνουν σε βάθος, προσφέρουν αντιγηραντική δράση, απλώνονται πανεύκολα και αφήνουν το δέρμα απαλό και με υπέροχη, φυσική λάμψη. Πριν βάλεις το νέο σου αντηλιακό στο καλάθι αγορών δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου αλλά και μικρά μυστικά που αφορούν στην εφαρμογή. 

 

Korres Yoghurt Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος και προσώπου SPF 30:  Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα καθώς και μια μοναδική αίσθηση άνεσης. Η σύνθεση του είναι ενισχυμένη με Γιαούρτι, μια φυσική πηγή πρωτεϊνών, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

Apivita Bee Sun Safe Eνυδατικό Spray Ελαφριάς Υφής για Πρόσωπο & Σώμα SPF30: Προσφέρει προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και τις UVB χάρη στο φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων που περιέχει. Παράλληλα ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα με τη δύναμη που του προσφέρουν τα θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ ενώ προλαμβάνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης. 

Nivea Protect & Refresh Sun Spray SPF 50:  Προσφέρει υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια. Supe ανθεκτικό στο νερό αλλά και την κίνηση είναι ιδανικό για όσους αθλούνται στην παραλία. Και κάτι ακόμη: Η σύνθεσή του είναι 80% βιοδιασπώμενη και  απαλλαγμένη από τα φίλτρα UV Octinoxate και Oxybenzone. 95% ανακυκλωμένο μπουκάλι (χωρίς το καπάκι και την αντλία).

Lancaster Sun Beauty Satin Dry Oil Fast Tan Optimizer SPF50: Προσφέρει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος και ταυτόχρονα βοηθά ώστε να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα που διαρκεί. Είναι αδιάβροχο, απορροφάται αμέσως αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και απαλό χωρίς ίχνος λιπαρότητας. 

La Roche Posay Anthelios Hydrating Lotion SPF30: Το 1ο προϊόν που προσφέρει υψηλή UVA προστασία αλλά και σεβασμό στον πλανήτη. Ενσωματώνει χαρτόνια στη παραγωγή της συσκευασίας ώστε να μειώσει το πρωτογενές πλαστικό προστατεύοντας τη θαλάσσια ζωή. Είναι κατάλληλο ακόμη και για το πιο ευαίσθητο και αντιδραστικό στον ήλιο δέρμα.

Τips εφαρμογής 

Μην ξεχνάς να απλώνεις αντηλιακό σε σημεία που ταλαιπωρούνται πολύ μιας και συχνά τα ξεχνάς. Ποια είναι; Θα τα δεις ευθύς αμέσως: 

  • Αγκώνες. Είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα και ξηρά σημεία του σώματος που πρέπει να προστατεύεις και ενυδατώνεις ειδικά όταν βρίσκεσαι στην παραλία. 
  • Αυχένας: Ειδικά όταν μαζεύεις τα μαλλιά σου. 
  • Μασχάλες: Μία επίσης εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή. Καλό είναι να επαναλαμβάνεις την εφαρμογή κάθε 1-2 ώρες. 
  • Coup de Pied: Είναι το πάνω μέρος του ποδιού κι εκείνο που είναι εκτεθειμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας το καλοκαίρι και όχι μόνο όταν βρίσκεσαι στην παραλία. Αυτό σημαίνει πως πριν βγεις από το σπίτι να απλώνεις μια γενναία δόση αντηλιακού. 
  • Πάνω μέρος της παλάμης: Ανήκει στην ίδια ακριβώς κατηγορία με το κουντεπιέ και οφείλεις να την προστατεύεις σωστά. 

Read More

And More