Απόκτησε αυτό το Voucher ομορφιάς με €49 και απόλαυσε θεραπείες με τον καλό σου!

Ο Σεπτέμβρης είναι κάτι σαν την Πρωτοχρονιά. Έχεις διάθεση να ανανεωθείς και να κάνεις καινούριο ξεκίνημα στην εμφάνισή σου. Και μπορεί εσύ να έχεις βάλει τακτικά στο πρόγραμμά σου τις υπηρεσίες αισθητικής, ο καλός σου όμως είναι σίγουρο ότι θέλει λίγη βοήθεια! Η FBeauty Care σου δίνει την ευκαιρία με μόνο 49€ να αποκτήσεις το voucher ομορφιάς και να πάρεις άλλο ένα δώρο, για να ανανεωθείτε κι οι δύο και να κάνετε 7 θεραπείες κοσμητικής ιατρικής εσύ και ο καλός σου (ή η κολλητή σου) στα ιατρικά κέντρα αισθητικής VF Laser Clinics!

Ο τρόπος είναι απλός:

1. Αγόρασε το voucher ηλεκτρονικά εδώ: F-Beauty Care ή τηλεφώνησε στο 215 215 1729 και 2. Κάνε like στη σελίδα στο Facebook και με μόνο 49 ευρώ θα έχετε και οι δύο 7 θεραπείες ιατρικής αισθητικής υψηλού επιπέδου, γιατί η ομορφιά είναι δικαίωμα όλων (ναι, και δικό του!).

Σου έχω και δώρο! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα https://fbeautycare.gr/diagonismos/ και μπες στην κλήρωση για 10 voucher ομορφιάς εντελώς δωρεάν! Κι αν είσαι πολύ τυχερή (ή τυχερός) θα κερδίσεις 1 από τις 3 δωροεπιταγές, αξίας 500€ η καθεμιά, για θεραπείες ιατρικής αισθητικής που περιλαμβάνουν 2 συνεδρίες κρυολιπόλυσης και 1 Botox στα κέντρα VF Laser Clinics!


Και δεν σου είπα το σημαντικότερο! Με την αγορά του voucher, γίνεστε και οι δύο αυτόματα μέλη της F BEAUTY CARE και απολαμβάνετε προνομιούχες εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα κέντρα V.F. LASER CLINICS και LUCKY SMILE με ΕΚΠΤΩΣH 50% στις υπηρεσίες:

LASER SMARTLIPO (αναίμακτη, μη επεμβατική λιποαναρρόφηση με ΑΜΕΣΟ αποτέλεσμα -την ίδια μέρα είσαι σπίτι σου!)

Μεταμόσχευση Μαλλιών και

Οδοντιατρικές Υπηρεσίες, για να φτιάξεις το χαμόγελο των ονείρων σου!