Αθηνά Οικονομάκου: Ξέρει ποια είναι τα hero προϊόντα περιποίησης του χειμώνα

Στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας της Lancaster σε εγχώριο επίπεδο, ο εμβληματικός οίκος ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Αθηνά Οικονομάκου, για τις σειρές περιποίησης και αντηλιακής προστασίας της επιδερμίδας. Αθηνά Οικονομάκου Χ Lancaster. 

SKIN ESSENTIALS: Η LANCASTER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ SOFTENING CREAM-TO-FOAM CLEANSER

Καθώς το δέρμα μας εκτίθεται καθημερινά σε πολλές απειλές, όπως οι περιβαλλοντικοί ρύποι, τα UV φίλτρα, η ρύπανση και το μακιγιάζ, μια εξαιρετικά αποτελεσματική τελετουργία καθαρισμού είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας όμορφης και νεανικής επιδερμίδας.

Βασισμένη σε 75 χρόνια εμπειρίας στην περιποίηση της επιδερμίδας, η Lancaster παρουσιάζει το νέο Skin Essentials Softening Cream-To-Foam Cleanser, μια εξαιρετικά πλούσια σύνθεση που συνδυάζει την καθαριστική δύναμη του αφρού με την απαλότητα της κρέμας. Η κρεμώδης υφή του μεταμορφώνεται σε γενναιόδωρο αφρό όταν αναμειγνύεται με νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, αγνή, απαλή και πιο ελαστική.

Με τη βοήθεια της απαλής τεχνολογίας καθαρισμού με βάση τα αμινοξέα, η νέα σύνθεση της Lancaster απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ, τα UV φίλτρα, τους ρύπους, την περίσσεια ποσότητα σμήγματος και λιπαρότητας αλλά και τα υπολείμματα εξωτερικών σωματιδίων από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Αποδεδειγμένα κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, δεν ξηραίνει το δέρμα, ενώ το βοηθά να ανακτήσει τη λάμψη και τη ζωτικότητά του. Η καθαρή, vegan φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με καταπραϋντική νιασιναμίδη για να συμβάλλει στην ανακούφιση της επιδερμίδας, ενώ το ντελικάτο floral άρωμά του ενισχύει περαιτέρω τις αισθήσεις.

Το Softening Cream-To-Foam Cleanser είναι μια νέα προσθήκη στην προηγμένη σειρά Skin Essentials της Lancaster, μια ρουτίνα προϊόντων καθαρισμού υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να απομακρύνει τους ρύπους, τα UV φίλτρα, τη ρύπανση και το μακιγιάζ, αλλά και για να καταπραΰνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της Lancaster στον καθαρισμό δημιουργεί το απόλυτο περιβάλλον για την επιδιόρθωση της ισορροπίας της επιδερμίδας, βοηθώντας την απορρόφηση των καλλυντικών θεραπειών και βελτιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά τους.

LANCASTER 365 SKIN REPAIR: 365 Λόγοι για νεανική και λαμπερή επιδερμίδα 

Παράλληλα, η Lancaster πρωτοπόρος στην επιστήμη επιδιόρθωσης της επιδερμίδας υπηρετεί με απόλυτη αφοσίωση την αριστεία στην αναγεννητική επιστήμη, με καινοτομίες που βοηθούν στην επιδιόρθωση και προστασία του δέρματος από τις κύριες πηγές γήρανσης (ρύπανση, ακτινοβολία UV και στρες).

365 μέρες το χρόνο η επιδερμίδα μας προσαρμόζεται συνεχώς στο εναλλασσόμενο περιβάλλον, αλλά και τον τρόπο ζωής, δύο παράγοντες που μπορούν να επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Η σύνθεση νέας γενιάς της σειράς 365 της Lancaster στοχεύει τόσο στις βιολογικές όσο και στις περιβαλλοντικές πηγές γήρανσης της επιδερμίδας, βοηθώντας στην επιδιόρθωση και την προστασία από τις καθημερινές φθορές, ενώ ενεργοποιεί εκ νέου τη φυσική ικανότητα ανανέωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα να φαίνεται πλήρως αναζωογονημένο, αποκαθιστώντας τη δύναμη της φυσικής του λάμψης.

Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για την αντιμετώπιση όλων των κύριων ενδείξεων γήρανσης της επιδερμίδας, και με πυλώνα τον εμβληματικό ορό 365 Skin Repair Youth Renewal Serum, η ομώνυμη σειρά 365 Skin Repair της Lancaster αποτελεί μια ρουτίνα περιποίησης έξι προϊόντων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα:

365 Skin Repair Youth Renewal Serum: Με την υποστήριξη 75 ετών επιστημονικής έρευνας, ο ορός 365 Skin Repair Youth Renewal Serum εξουδετερώνει τα αίτια της θαμπής όψης της επιδερμίδας και βελτιώνει σημαντικά τη λάμψη της, χάρη στις επιδιορθωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες. 3 σταγόνες μέρα και νύχτα βοηθούν στη βελτίωση της φυσικής ικανότητας επιδιόρθωσης της επιδερμίδας, που οφείλεται σε 4 θεμελιώδη ένζυμα ενθυλακωμένα σε λιπόσωμα διπλού στρώματος. Η λεπτόρρευστη υφή του διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι εξαιρετικά ευχάριστο και εύκολο στην εφαρμογή, δεν κολλάει και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, προσφέροντας λάμψη που διαρκεί και άνετη αίσθηση 365 μέρες το χρόνο.

Η σειρά 365 Skin Repair περιλαμβάνει ακόμα το 365 Skin Repair Youth Renewal Essence, την 365 Skin Repair Youth Renewal Day Cream & Rich Day Cream, την 365 Skin Repair Youth Memory Night Cream, το 365 Skin Repair Youth Renewal Eye Serum και την 365 Skin Repair Youth Renewal Eye Cream.

Read More

And More