Αυτά είναι τα 5 top body scrub για να διώξεις από το σώμα σου τη μουντάδα του χειμώνα! Γιατί τώρα έχεις χρόνο!

Photo: @thatschic

Ένα γρήγορο μάθημα: η επιδερμίδα μας είναι το μεγαλύτερό μας όργανο, εκείνο που φυλάει όλα τα υπόλοιπα και λειτουργεί ως ασπίδα στις εξωτερικές επιθέσεις. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι λίγο extra pampering. Αντ’ αυτού, τον χειμώνα την κρύβουμε κάτω από τα χοντρά ρούχα χωρίς να της δίνουμε καμία σημασία, τόσο που προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. 

Well, well! Αυτές τις μέρες όλοι έχουμε περισσότερο χρόνο να αφιερώσουμε στους εαυτούς μας και την επιδερμίδα μας. Και όταν μιλάμε για την επιδερμίδα μας, εννοούμε και αυτή του σώματός. Γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό αλλά πριν βυθιστείς μέσα σε αυτή φρόντισε να έχεις κάνει πρώτα μια βαθιά απολέπιση της επιδερμίδας του σώματός σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καλύτερα body scrub για να πετύχεις το στόχο σου!

Frank Body Original Coffee Scrub, €9.95. Είναι το πιο κλασικό και best seller scrub σώματος που στηρίζεται στους κόκκους καφέ και απολεπίζει σε βάθος. Ειδικά για αυτό το διάστημα που δουλεύουμε από το σπίτι, αυτό το scrub είναι best thing όχι μόνο για να απολεπίσουμε το σώμα μας αλλά και για να τονωθούμε σωματικά και ψυχικά!

 

 

Body Essentiel, Avene, €19.20. Και οι ευαίσθητες επιδερμίδες έχουν δικαίωμα στην απολέπιση και αυτό εδώ το προϊόν είναι το ιδανικό! Πρόκειται για ένα ήπιο απολεπιστικό που περιέχει κόκκους κεριού jojoba που αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή. Bonus: η τέλεια και πολύ χαλαρωτική μυρωδιά του. 

Royal Honey Scrub σώματος, Apivita, €20.19. Αυτό το κλασικό scrub σώματος που αγαπούν όσες αγαπούν τα φυσικά προϊόντα,περιέχει άλατα Νεκράς Θάλασσας και ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα άπλωσέ το σε νωπή επιδερμίδα τρίβοντας απαλά από τα πόδια και προς τα πάνω και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. 

Algae Exfoliaing Soap, Korres, €4.80. Το scrub και σε σαπούνι και μάλιστα στην πιο φυσική εκδοχή του! Αυτή η μπάρα σαπουνιού της Korres περιέχει κόκκους φυκιών και καφεϊνη που απολεπίζει, ενώ το σχήμα του είναι ιδανικό για να κάνεις μασάζ σε όλο σου το σώμα αλλά ιδίως στις πιο προβληματικές περιοχές. 

Marshmallow Scrub Body Sugar Crystal, Make Me Up, €36.48. Ας ξεκινήσουμε από το τέλειο packaging που θέλεις να έχεις στο μπάνιο σου για να συνεχίσουμε με την τέλεια μυρωδιά από musk βανίλιας που θυμίζει ζαχαρωτό και να καταλήξουμε στην υπέροχη και πολύ απαλή αίσθηση που αφήνει στο δέρμα χάρη στο αβοκάντο, το ηλιέλαιο, τη σόγια και τα πολλά ακόμη συστατικά που περιέχει στη σύνθεσή του. 

 

Read More

And More