Αυτά είναι τα μυστικά των celebrities για τέλεια επιδερμίδα και νεανική όψη

Οι celebrity facialists, εκείνοι δηλαδή που φροντίζουν την επιδερμίδα των stars, υποστηρίζουν πως η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι μια μικρή μορφή τέχνης. Δεν αρκεί να έχεις στο μπάνιο ή το νεσεσέρ σου τα κατάλληλα προϊόντα ή εκείνα που στοιχίζουν μια περιουσία. Πρέπει να ακολουθείς τις συμβουλές των ειδικών κατά γράμμα, να είσαι συνεπής και ταυτόχρονα να γνωρίζεις τα μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά τους. Εκείνα που έχουν εκμυστηρευτεί στις διάσημες πελάτισσες τους με αποτέλεσμα να έχουν το πιο λαμπερό και νεανικό δέρμα ever. 

Οι ίδιες μάλιστα τα μαρτυρούν κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους αλλά και με posts στον λογαριασμό τους στο Instagram. Κι αναρωτιέσαι ποια ακριβώς είναι, δες στη συνέχεια και κράτησε σημειώσεις. 

Jennifer Aniston: Παρακολουθείς την πορεία της από τότε που πρωταγωνιστούσε στην iconic τηλεοπτική σειρά “Friends” και έχεις παρατηρήσει πως το δέρμα της ήταν πάντα ανεπιτήδευτα λαμπερό και λείο. Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε πως η αγαπάει πολύ το CASI laser. Της το σύστησαν τόσο οι κολλητές της όσο και η προσωπική της make up artist Gucci Westman. Πρόκειται για ένα sknicare gadget με LED red light που ανανεώνει το δέρμα στο λεπτό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Salma Hayek: “Χρησιμοποιώ ένα συστατικό που ονομάζεται Tepezcojuite και το προμηθεύομαι από το Μεξικό. Είναι κατάλληλο για ασθενείς με σοβαρά εγκαύματα και έχει την ιδιότητα να αναπλάθει το δέρμα. Είναι μοναδικό και δεν υπάρχει στις ΗΠΑ”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Kerry Washington: Ο διπλός καθαρισμός και η πολλαπλή ενυδάτωση έχουν γίνει η νέα της εμμονή. Ακολουθεί δηλαδή πιστά τις βασικές αρχές της K-Beauty χρησιμοποιώντας κάθε πρωί γαλάκτωμα, τζελ και τονωτική λοσιόν ευλαβικά και χωρίς βιασύνη. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ευγνωμονεί τις Κορεάτισσες για τη συγκεκριμένη συμβουλή αφού της χάρισαν τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα super λαμπερό δέρμα με τον πιο εύκολο τρόπο ever. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerry Washington (@kerrywashington)

Nicole Kidman: Το σημαντικότερο για την Αυστραλή ηθοποιό είναι η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία μιας και της αρέσει πολύ να παίζει τέννις και να κάνει μεγάλους περίπατους στην παραλία. Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγαίνει ποτέ χωρίς αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί καθημερινά ορό με βιταμίνη C που προσφέρει έξτρα λάμψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Miranda Kerr: Εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακαλύψει της ευεργετικές ιδιότητες του gua sha. “Είναι το νέο βήμα που έχω προσθέσει στην καθημερινή πρωινή και βραδινή μου ρουτίνα περιποίησης. Χρησιμοποιώ ένα rose quartz gua sha ακολουθώντας την αρχαία πρακτική του μασάζ” λέει το super model. και φρόντισε να αποκαλύψει τις κινήσεις με ένα video στο Instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr)

Jennifer Lopez: Λατρεύεις τη απίθανη λάμψη στο δέρμα της κι εκείνη συχνά μοιράζεται με τους followers no makeup selfies αποδεικνύοντας πως είναι στ’ αλήθεια άψογη. Η ίδια έχει τονίσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της πως το μοναδικό της μυστικό είναι ο ύπνος. Φροντίζει να κοιμάται καθημερινά τουλάχιστον 10 ώρες. Είναι ο μοναδικός τρόπος να αποφορτίζεται και να κρατά την επιδερμίδα της δροσερή, ανανεωμένη και ξεκούραστη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Gwyneth Paltrow: Είναι huge fan του dry brushing μια μέθοδο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προκειμένου να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα στο σώμα της με τον πιο φυσικό τρόπο. Χρησιμοποιεί την ειδική βούρτσα κάθε βράδυ πριν από το ντους, ξεκινώντας το μασάζ από τα πόδια και καταλήγοντας προς την καρδιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Κάποια από τα μυστικά τους μπορείς να τα υιοθετήσεις σήμερα κιόλας. Τα υπόλοιπα τα κρατάς στα υπόψιν. 

Read More

And More