Αυτά τα δύο προϊόντα είναι σαν “συμπλήρωμα διατροφής” αλλά για την επιδερμίδα μας! Τα δοκιμάσαμε!

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο συζητάμε για τα “συμπληρώματα διατροφής” τα οποία έχουν έρθει για να ωφελήσουν όχι μόνο την υγεία μας αλλά και την υγεία της επιδερμίδας μας! Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν ένα τέτοιο “συμπλήρωμα διατροφής” θα μπορούσες να το εφαρμόσεις απευθείας στο πρόσωπό σου; 

Πριν αρκετές μέρες έφτασε στα γραφεία του TLIFE μια ολοκαίνουργια σειρά skincare η οποία μας κέντρισε το ενδιαφέρον αφού στηρίζεται σε αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία. Η σειρά αποτελείται από δύο μόλις προϊόντα (πρωί και βράδυ) που κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. 

Η σειρά είναι η Beessential Oils της APIVITA και συγκεντρώνει όλη τη φιλοσοφία του αγαπημένου φυσικού brand σε δύο προϊόντα αφού εδώ η μέλισσα συναντά τα αιθέρια έλαια. 

Οι τρεις μεγαλύτερες τάσεις στο skincare σε μια σειρά!

Αν αγαπάς το skincare και μελετάς εντατικά γι’ αυτό, τότε θα ξέρεις πως στον κόσμο της ομορφιάς αυτή τη στιγμή επικρατούν τρεις μεγάλες τάσεις: 

  1. Τα αιθέρια έλαια, που θεωρούνται τα «νέα αντιβιοτικά»
  2. τα «nutricosmetics», τα οποία παρέχουν στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (λιπίδια, βιταμίνες κτλ) και ενισχύουν την ομορφιά της επιδερμίδας, και
  3. τα άνυδρα προϊόντα, τα συμπυκνωμένα, δραστικά, ασφαλή και αειφόρα προϊόντα που σέβονται τόσο το δέρμα όσο και το περιβάλλον

Όλα τα παραπάνω μαζί με το expertise της APIVITA συγκεντρώνονται σε δύο προϊόντα που α) είναι πανεύκολα στη χρήση τους και β) είναι ιδανικά για όλες εμάς που θέλουμε το πρωί η επιδερμίδα μας να είναι προστατευμένη από τις εξωτερικές επιθέσεις (το πανίσχυρο εκχύλισμα πρόπολης επιλέχθηκε ώστε να προσφέρει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική & αντιμικροβιακή προστασία στην επιδερμίδα), να παραμένει ενυδατωμένη (τα 6 πολυδύναμα φυτικά έλαια, δημιουργούν έναν προστατευτικό φραγμό στην επιδερμίδα που διασφαλίζει τη διατήρηση της υγρασίας και προστατεύει από την αφυδάτωση) αλλά και να αναγεννάται κατά τη διάρκεια της νύχτας (το μελισσοκέρι (cera alba), το φυσικό κερί που παράγουν οι μέλισσες του γένους Apis εξασφαλίζει τα παραπάνω!). 

Και φυσικά, όλα αυτά με συστατικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς τη χρήση parabens, silicones, mineral oil, propylene glycol, butylene glycol, ethanolamine, phenoxyethanol, phthalates, PCM, NM και όλων των υπολοίπων αμφιλεγόμενων συστατικών.

Έλαιο για το πρωί- balm για το βράδυ 

Όπως σου είπαμε, τα δύο προϊόντα της σειράς Beessential Oils κέντρισαν αμέσως την προσοχή μας, από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο γραφείο οπότε τα δοκιμάσαμε εντατικά. 

Το έλαιο προσώπου ημέρας εφαρμόζεται το πρωί μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν από την κρέμα μας. Τρεις σταγόνες αρκούν για να εξασφαλίσεις στην επιδερμίδα σου την ενυδάτωση και την ενδυνάμωση που χρειάζεται ενώ το αποτέλεσμα που είδαμε (και θα δεις) από την πρώτη κιόλας εφαρμογή είναι μια πολύ λαμπερή επιδερμίδα! 

Ωστόσο, οι κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις εδώ πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένες και αυτές είναι οι κινήσεις που μας έκαναν να αγαπήσουμε τη σειρά περισσότερο: γιατί κάθε πρωί, προτού ξεκινήσει η έντονη μέρα που έχουμε μπροστά μας, επιλέγουμε να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας! Και κάπως έτσι, μας έγινε συνήθεια!

Στο βίντεο παρακάτω θα βρεις τις κινήσεις εφαρμογής για το έλαιο Beessential Oils 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη APIVITA Greece: Η ζωή της 🐝 (@apivitagreece)

Το βράδυ σειρά έχει το balm προσώπου νύχτας το οποίο λειτουργεί ως συμπλήρωμα ενδυνάμωσης και θρέψης. Το balm χρησιμοποιείται κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και το serum ή τρεις φορές την εβδομάδα σε εναλλαγή με την καθημερινή κρέμα νύχτας. Πρόκειται για ένα προϊόν που ενυδατώνει και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, θρέφει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση ενώ σε συνδυασμό με την μυρωδιά του αλλά και τις εξειδικευμένες κινήσεις μασάζ σου δημιουργεί ένα τέλειο αίσθημα χαλάρωσης πριν τον ύπνο! 

Στο βίντεο παρακάτω θα βρεις τις κινήσεις εφαρμογής για το Beessential Oils balm νύχτας 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη APIVITA Greece: Η ζωή της 🐝 (@apivitagreece)

Μια σειρά, δύο προϊόντα και η νέα υπέροχη επιδερμίδα σου είναι δύο βήματα μακριά!