Αυτή είναι η αγαπημένη κρέμα νύχτας των super models και τώρα μπορείς να την αποκτήσεις

Η Dr. Sterm είναι μία από τις διασημότερες δερματολόγους και αγαπημένη των celebrities. Ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει τη δική της skincare σειρά που ορκίζονται μεταξύ άλλων οι Bella Hadid, Victoria Beckham και Elsa Hosk. Όλες τους έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς πως έχουν μεγάλη αδυναμία στα πρωτοποριακά προϊόντα και κυρίως στην κρέμα νύχτας. Και σε αυτό το σημείο σου έχω υπέροχα νέα.  Το Heaven on Earth, ο απόλυτος προορισμός για all things niche beauty, καλωσορίζει το νέο επαναστατικό λανσάρισμα στον κόσμο του luxury skincare, τη νέα Super Anti-Aging Night Cream από την Dr. Barbara Sturm.

Η Dr. Barbara Sturm ανακοινώνει την κυκλοφορία της νεότερης προσθήκης στην σειρά υψηλών επιδόσεων Super Anti-Aging Collection. Η Super Anti-Aging Night Cream της Dr. Sturm περιέχει ένα αποκλειστικό DBS Night System™ – ένα τριπλό, προηγμένο επιστημονικό σύστημα που υποστηρίζει πλήρως τις διαδικασίες νυχτερινής ανανέωσης του δέρματος και αφήνει τα κύτταρα πλήρως ενυδατωμένα. Κι αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς προσφέρει η νέα φόρμουλα αρκεί να δεις στη συνέχεια.

Άμεση ενυδάτωση: Power moisturizer Polyglutamic Acid, ένα ενεργό συστατικό το οποίο είναι έως και πέντε φορές ισχυρότερο από το Υαλουρονικό Οξύ, ενυδατώνει άμεσα την επιφάνεια του δέρματος, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τελειοποιεί την αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού.

Έντονη Αποτοξίνωση: Τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά πεπτίδια αβοκάντο ενισχύουν την αποτοξίνωση ενώ βοηθούν στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, ώστε να μπορεί να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην επισκευή και την αναζωογόνηση. Τα πεπτίδια αβοκάντο διεγείρουν επίσης τη συνεχή παραγωγή ινών κολλαγόνου για νεανική όψη δέρματος.

Αντιφλεγμονώδη δράση: Το Υαλουρονικό Οξύ και η Γλιστρίδα ενισχύουν τη λειτουργία του φυσικού φραγμού του δέρματος, καταπραΰνουν τις φλεγμονές και παρέχουν εντατική ενυδάτωση τόσο στην επιφάνεια όσο και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Read More

And More