Αυτή η σειρά εμπνέεται από τη φύση και φέρνει τη συμμετρία στο πρόσωπό μας. Τη δοκιμάσαμε και σας τη συστήνουμε!

Μια από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες που έχουμε αναπτύξει τελευταία είναι οι βόλτες στη φύση. Και σε αυτές τις βόλτες απολαμβάνουμε να παρατηρούμε κάθε λεπτομέρεια από εκείνο λουλούδι που μόλις ξεφύτρωσε, από εκείνο το δέντρο με τα φύλλα σε απόλυτη συμμετρία! Συμμετρία και φύση, λοιπόν, πηγαίνουν μαζί και αυτή η συμμετρία είναι που δίνει την ομορφιά σε ότι μας περιβάλει. Δεν θα ήταν, λοιπόν, υπέροχο περνώντας τα χρόνια να μπορούμε να διατηρήσουμε αυτό το χαρακτηριστικό και στα δικά μας πρόσωπα; 

Τι συμβαίνει όσο μεγαλώνουμε!

 Φωτογράφος: Ιάσων Παχός (@zazeo)

Όσο μεγαλώνουμε (αν έπρεπε να το προσδιορίσουμε χρονικά συμβαίνει γύρω μετά τα 40), η επιδερμίδα μας χαλαρώνει και τα χαρακτηριστικά μας αλλοιώνονται με αποτέλεσμα το πρόσωπο να γίνεται άτονο και να χάνει όχι μόνο το σχήμα αλλά και το χαρακτήρα του κάτι που δεν βλέπουμε να συμβαίνει στη φύση!

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν λύσεις τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και αντιμετώπισης. Λένε πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και είναι κάτι που ισχύει 100%! Οι βιταμίνες στο skincare όπως η C ή η Α είναι τεράστια τάση αλλά δεν αρκεί να τις παίρνεις από τις κρέμες σου. Η διατροφή παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και χρειάζεσαι τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά για να θωρακίσεις τον οργανισμό και την επιδερμίδα σου από μέσα. Ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένος χυμός κάθε πρωί, ένα μεγάλο μπολ σαλάτα, ξηροί καρποί όπως αμύγδαλα βοηθούν και την επιδερμίδα. Και φυσικά, σε επίπεδο skincare η εντατική ενυδάτωση, ένα serum βιταμίνης C για το πρωί και η αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο βοηθούν πολύ σε επίπεδο πρόληψης! Όσο για την αντιμετώπιση, παρακάτω θα ανακαλύψεις τη σειρά που δοκιμάσαμε εντατικά και αγαπήσαμε πρόσφατα και αντλεί την έμπνευσή της από την τελειότητα της φύσης. 

Αυτή η τελειότητα της φύσης, ο τρόπος που αυτή προσαρμόζεται, αμύνεται στο χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα που «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου και τη φέρνει ξανά. 

KORRES Black Pine 4D Bio-shapelift: η επαναστατική φόρμουλα με έμπνευση από τη φύση

 Φωτογράφος: Ιάσων Παχός (@zazeo)

Η νέα Μαύρη Πεύκη αξιοποιεί τη σοφία της φύσης και τη μετατρέπει σε επιστήμη που επαναφέρει τη συμμετρία, την αρμονία του προσώπου. Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ – complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών – σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο – ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς – είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας. Το πρόσωπο συσφίγγει, η επιδερμίδα ανορθώνεται και έχουμε αποτέλεσμα ορατού lifting σε 14 μέρες! 

Η σειρά και το… gadget- serum που άλλαξε το περίγραμμα του προσώπου μας!

Από τα χέρια κάθε beauty editor περνάνε καθημερινά δεκάδες προϊόντα και κάποια από αυτά κλέβουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στην περίπτωση του Serum Up-Lift Περιγράμματος κάτι τέτοιο ήταν μονόδρομος! Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο serum με καινοτόμο roller μασάζ για τα ζυγωματικά, το σαγόνι και το λαιμό το οποίο είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση του tech-neck και μπορεί ως όρος να μην σου είναι γνωστός αλλά είναι σίγουρο πως πρόκειται για κάτι που κάνεις στην καθημερινότητά σου!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας κάνει να είμαστε σκυμμένοι πάνω από τα κινητά, τα tablet και τους υπολογιστές μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αυτές οι οριζόντιες γραμμές- ρυτίδες στο λαιμό οι οποίες όσο περνούν τα χρόνια θα γίνονται ακόμη πιο έντονες. Τo συγκεκριμένο Serum Up-Lift από την σειρά Μαύρη Πεύκη 4D Bio-Shapelift προσφέρει μια στοχευμένη λύση χάρη στο roller αλλά και τον συνδυασμό των συστατικών: ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Αποτέλεσμα το οποίο ενισχύεται με φυτικά βλαστοκύτταρα από σπόρο goji. Πηγή αντιοξειδωτικών, τα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων έχουν αποδεδειγμένα την ικανότητα να προάγουν τον υγιή πολλαπλασιασμό των κυττάρων, για ένα σφριγηλό, γεμάτο πρόσωπο, με συμμετρικό σχήμα. Το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Η σειρά ολοκληρώνεται από δύο κρέμες ημέρας για Σύσφιξη και Lifting σε δύο διαφορετικές υφές που ενδείκνυνται για Κανονικές- Μικτές επιδερμίδες και για Ξηρές- Πολύ Ξηρές. 

Πώς να χρησιμοποιήσεις το Serum Up-Lift για να αντιμετωπίσεις τη χαλάρωση και το Tech-Neck!

Για να απαλλαγείς από το Tech-Neck αλλά και για να ξαναδώσεις στο περίγραμμα του προσώπου σου την χαμένη του σφριγηλότητα τα βήματα είναι απλά: 

1.Ξεκίνα από το κάτω περίγραμμα του προσώπου και άπλωσε το serum με το roller ακολουθώντας ανοδικές κινήσεις από το πηγούνι και προς τα αυτιά. 

2.Άπλωσε στο λαιμό κάνοντας μασάζ ακολουθώντας την κίνηση χιαστί που βλέπεις παραπάνω και συνέχισε με τα μήλα. 

3.Ολοκλήρωσε με τα ζυγωματικά ακολουθώντας το κόκαλο των ζυγωματικών σου, δηλαδή με ελαφρώς οριζόντια διάθεση. 

Δώσε στην επιδερμίδα σου την συμμετρία που της αξίζει!

Δείτε περισσότερα εδώ