Αυτό είναι το ελληνικό beauty brand που λατρεύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή – και πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ άμεσα!

Πάντα είχα εμμονή με το skincare. Με τα προϊόντα περιποίησης. Με τα προϊόντα ομορφιάς γενικότερα. Θέλεις επειδή το να τα δοκιμάζω είναι μέρος της δουλειάς μου; Θέλεις επειδή η ρουτίνα περιποίησης – πρωινή και βραδινή – μοιάζει στα μάτια μου με ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας; Μου αρέσει πολύ να δίνω χώρο και χρόνο σε όλα αυτά τα αμέτρητα προϊόντα που κυκλοφορούν εκεί έξω, να κάνω τον δικό μου απολογισμό και έπειτα να προτείνω στις φίλες μου, την αδερφή μου, την μητέρα μου αλλά και όλες εκείνες τις γυναίκες εκεί έξω που διαβάζουν τα κείμενά μου τι να πάρουν και γιατί. Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει πως – όπως αρκετές beauty editors – έτσι και εγώ έχω κάνει μια στροφή μου προς τα ελληνικά beauty brands. Κάποια από αυτά έχουν κερδίσει και την ψήφο εμπιστοσύνης μου. Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις μου είναι και η Garden Cosmetics, η οποία αποτελεί και αγαπημένη επιλογή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Garden είναι μια ελληνική εταιρία καλλυντικών, που εξειδικεύεται στην δημιουργία προϊόντων περιποίησης, θεωρώντας την ομορφιά ως αποτέλεσμα εσωτερικής ισορροπίας και σύνδεσης με το περιβάλλον. Ένα skincare brand που θέλει να γεμίσει χρώματα και αρώματα το μπάνιο μας, κάνοντάς το να μοιάζει με τον πιο πολύχρωμο, ολάνθιστο κήπο. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων αλλά και το minimal packaging, οι ανάλαφρες υφές, οι μεθυστικές μυρωδιές, ήταν μερικά από τα στοιχεία που με έκαναν να έρθω σε επαφή με την Ιωάννα Λαμπροπούλου, Marketing Director της Garden Cosmetics, περικειμένου να μάθω περισσότερα για την συγκεκριμένη εταιρία ομορφιάς.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Πώς πήρατε την απόφαση να δημιουργήσετε την Garden; Θεωρείτε πως υπήρχε κάποιο κενό στην αγορά, το οποίο καλύψατε με την εταιρία σας;

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της ομορφιάς και του φαρμακείου, μας ώθησε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία, με προϊόντα που να μπορούν να προσφέρουν μια προσιτή πολυτέλεια και να εξυπηρετούν τις ανάγκες μίας ολόκληρης οικογένειας, ανεξαρτήτους φύλου και ηλικίας. Κύριος στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να συνδυάσουμε τις αγνές πρώτες ύλες που μας δίνει απλόχερα η ελληνική γη με τις πιο σύγχρονες γνώσεις της βιοτεχνολογίας και να δημιουργήσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, ώστε να απολαμβάνει ο καθένας από εμάς την ομορφιά και τη λάμψη που αυτά προσφέρουν. Επιθυμούμε ο επισκέπτης ενός φαρμακείου, να βιώνει με ευχάριστα συναισθήματα την απόλαυση και την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν τα καλλυντικά Garden και να βρίσκει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει. Με την Garden κάθε εμπειρία περιποίησης και φροντίδας του εαυτού μας είναι απλά μοναδική!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GARDEN Skincare+Makeup (@gardenofficialpage)

Η ονομασία του brand σας κρύβει κάποιο μυστικό από πίσω; από που προέκυψε η έμπνευση;

Έμπνευση για το σήμα και την δημιουργία του, είναι το παγώνι, το οποίο αντανακλά σοφία, υπερηφάνεια και μεγαλοπρέπεια. Αρχές βασικές για την ίδρυση της εταιρείας και των ατόμων που την αποτελούν. Τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από την δροσιά και την φρεσκάδα των στοιχείων της φύσης, ενώ τα γραμμικά σχέδια που κοσμούν τα προϊόντα είναι εμπνευσμένα από τη ματιά και την φαντασία που δημιουργούν τα σχέδια, μέσα από ένα καλειδοσκόπιο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GARDEN Skincare+Makeup (@gardenofficialpage)

Ποια είναι η φιλοσοφία του brand; Τι είναι αυτό που το κάνει μοναδικό θεωρείτε και το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα; Τι είναι αυτό που κάνει την συγκεκριμένη εταιρία να ξεχωρίζει στον κόσμο της ομορφιάς;

Η φιλοσοφία της εταιρείας Garden στηρίζεται στην ανάγκη για την δημιουργία καλλυντικών που ενώνουν τη δύναμη της φύσης με την ακρίβεια της επιστήμης, προσφέροντας στο κοινό φυσική ομορφιά και φροντίδα για όλη την οικογένεια. Κάθε προϊόν αντλεί έμπνευση από την πολυπλοκότητα και την αρμονία του φυσικού κόσμου, σε συνάρτηση πάντα με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις, για μια ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας αλλά και της ψυχής μας. Η αισιοδοξία που πηγάζει από την ομάδα μας είναι μία βασική αρχή και μία ενδόμυχη, εσωτερική ανάγκη για ομορφιά και λάμψη, η οποία αντανακλάται στα προϊόντα Garden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GARDEN Skincare+Makeup (@gardenofficialpage)

Με βασικά συστατικά τις αγνές πρώτες ύλες που μας δίνει απλόχερα η ελληνική γη και τη σύγχρονη, επιστημονική (lab) κατάρτιση, δημιουργήθηκαν τα πρώτα προϊόντα της εταιρείας. Το όραμα της Garden είναι να δημιουργήσει έναν κήπο, όπου η ομορφιά θα ανθίζει στο φαρμακείο και το κάθε προϊόν θα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για την επιδερμίδα όσο και για τη ψυχοσύνθεση μας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GARDEN Skincare+Makeup (@gardenofficialpage)

Σε ποιες γυναίκες θέλετε να απευθύνεστε; Τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας;

Η εταιρεία έχει ως κύριο σκοπό να μπορεί να ανταποκρίνεται σε μια πληθώρα αναγκών που δημιουργούνται από κάθε καταναλωτή. Η πλειοψηφία των προϊόντων Garden απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο επιδερμίδας. Η περιποίηση είναι δικαίωμα κάθε φύλου και λόγω των ειδικών συνθέσεων που έχει αναπτύξει η Garden, τα προϊόντα είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας, δίνοντας τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει ένα ευρύ φάσμα κοινού. Η Garden παρέχει την δυνατότητα για μία προσιτή πολυτέλεια η οποία αξίζει σε όλους!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GARDEN Skincare+Makeup (@gardenofficialpage)

Υπάρχει κάποιο star product ή αγαπημένο προϊόν που γίνεται συνέχεια sold out; Γιατί πιστεύετε πως συμβαίνει αυτό;

Τα προϊόντα που έκαναν γνωστή την εταιρεία στο ευρύ κοινό μέσα από την τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της τηλεόρασης είναι η σειρά περιποίησης προσώπου, αλλά πιο συγκεκριμένα η Αντιρυτιδική Κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ για πρόσωπο και μάτια. Η Αντιρυτιδική Κρέμα, η κορωνίδα της Garden, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό καθώς ο μαγικός συνδυασμός, προσιτής τιμής και άμεσων αποτελεσμάτων στην επιδερμίδα, είναι το μαγικό κλειδί που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ως κεντρικό πρόσωπο της Garden εμπιστεύτηκε και αγάπησε όλα τα προϊόντα ένα προς ένα, ξεχωρίζοντας ωστόσο και η ίδια την Αντιρυτιδική Κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ, την οποία και χρησιμοποιεί ανελλιπώς πρωί-βράδυ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GARDEN Skincare+Makeup (@gardenofficialpage)

Ποια είναι η πιο πολύτιμη beauty συμβουλή που σας έχουν δώσει ποτέ; Κι αντίστοιχα εσείς ποια θα δίνατε στην καλύτερή σας φίλη;

Το καλύτερο κίνητρο για μία υγιή επιδερμίδα είναι ο συνδυασμός καλής ψυχολογίας και ισορροπημένης διατροφής. Η ομορφιά είναι υποκειμενική και ξεκινά πρώτα από την εσωτερική μας ευεξία. Η καλύτερη συμβουλή που θα δίναμε σε κάθε άνθρωπο είναι να αγαπά τον εαυτό του και να τον φροντίζει ουσιαστικά και με συνέπεια.

Μάθε περισσότερα για την Garden Cosmetics εδώ! 

Read More

And More