Αυτό είναι το πρώτο ιατροτεχνολογικό προϊόν της αγαπημένης σου φαρμακευτικής μάρκας για το έκζεμα

Η La Roche Posay αναπτύσσει συνθέσεις που αλλάζουν τη ζωή όσων ταλαιπωρούνται από δερματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις του ευαίσθητου ή καταπονημένου δέρματος  και αυτός είναι ο λόγος που την συνιστούν οι περισσότεροι δερματολόγοι παγκοσμίως. Και τώρα έρχεται με μία ακόμη καινοτομία: Το πρώτo της ιατροτεχνολογικό προϊόν για το έκζεμα. Αξιοποιώντας τη δύναμη της προηγμένης επιστήμης του μικροβιώματος το Lipicar Ekzema Med Cream εξασφαλίζει βέλτιστη αποτελεσματικότητα ενάντια στα συμπτώματα του εκζέματος με ορατά αποτελέσματα σε τρεις μόλις ημέρες.

Το έκζεμα είναι μια κοινή, μη μεταδοτική δερματική πάθηση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή, ερεθισμό, κνησμό και ερυθρότητα. Εκτός από τα συμπτώματα το έκζεμα συνδέεται με χαμηλότερη ποιότητα ζωής σε σύγκριση με άλλες χρόνισες παθήσεις. Μέχρι και το 86% των παιδιών με έκζεμα παρουσιάζουν διαταραχές ύπνου κατά τη διάρκεια των εξάρσεων ενώ το 60% αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σχολείο. Από την άλλη το 79% των ενηλίκων με έκζεμα αναφέρουν πως απουσιάζουν από την εργασία λόγω των συμπτωμάτων.  

Η La Roche Posay κατανοεί ότι τα συμπτώματα του εκζέματος δεν επηρεάζουν μόνο το δέρμα αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε άυπνες νύχτες, κοινωνική απομόνωση και έλλειψη αυτοεκτίμησης. Πιστή στην αποστολή της να δημιουργεί ουσιαστικές δερματολογικές λύσεις για όσους πάσχουν από δερματικές παθήσεις η La Roche Posay αφοσιώθηκε στην αναζήτηση μιας ακόμη πιο ισχυρής λύσης με εκπληκτικά αποτελέσματα. Και το πέτυχε με το endobioma, ένα νέο συστατικό που καταπολεμά το έκζεμα χωρίς να βλάπτει το μικροβίωμα του δέρματος. Κατανοώντας ότι τα συμπτώματα του εκζέματος επιδεινώνονται από την ανισορροπία του μικροβιώματος του δέρματος η La Roche Posay αναζήτησε έναν τρόπο να περιορίσει τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για αυτήν. Έτσι οδηγήθηκε σε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη, το Endobioma: Ένα δραστικό συστατικό ειδικά σχεδιασμένο για στοχευμένη δράση που εξαλείφει γρήγορα τα βακτήρια που ευθύνονται για το έκζεμα χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο μικροβίωμα.  

Το νέο Lipikar Ekzema Med Cream αποτελεί σημαντική πρόοδο σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα. Ως ισχυρή λύση στον κνησμό, την ερυθρότητα, τη φλεγμονή και τον ερεθισμό του εκζέματος δρα με απόλυτη ακρίβεια και δεν θέτει σε κίνδυνο τα βακτήρια που είναι απαραίτητα για την καλύτερη υγεία του δέρματος. Εξασφαλίζει εξαιρετικά καλή ανοχή τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά. Είναι υποαλλεργικό, χωρίς άρωμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο, χέρια, σώμα αλλά ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι τα βλέφαρα.

Τρόπος Χρήσης: Το απλώνει σε δέρμα που δεν έχουν εφαρμοστεί άλλα προϊόντα, δύο με τρεις φορές την ημέρα. Το αφήνεις να στεγνώσει για πέντε τουλάχιστον λεπτά και στη συνέχεια απλώνεις οποιοδήποτε άλλο προϊόν

Read More

And More