Αυτό είναι τo vegan body butter που χαρίζει μοναδική ενυδάτωση στις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα εκτός από το δέρμα στο πρόσωπο ταλαιπωρείται αρκετά και εκείνη του σώματος. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ακολουθείς τη σωστή ρουτίνα περιποίησης με προϊόντα που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και σήμερα σου έχω την τέλεια πρόταση. Ιδανική αν έχεις πολύ ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα ή φαγούρες και κοκκινίλες που είναι συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας, της δεύτερης πιο συχνής ασθένειας του δέρματος μετά την ακμή. Η επιδερμίδα δέχεται επίθεση και αναζητά την κατάλληλη λύση. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω να σου συστήσω το Vinotherapist™ Replenishing Vegan Body Butter. Ένα βούτυρο σώματος κατά του κνησμού, εμπνευσμένο από το Spa Vinothérapie Caudalie στο Bordeaux.

Αυτό το βούτυρο πλούσιας υφής θρέφει εντατικά για 24 ώρες και επανορθώνει και τις πιο ξηρές επιδερμίδες. Είναι πλούσιο σε λιπίδια φυτικής προέλευσης που χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να το απλώνεις πρωί και βράδυ από τους αστραγάλους έως τους μηρούς, κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

Η σύνθεση του αποτελείται από έλαιο χουρμαδιάς της ερήμου, που συμβάλλει στην ενίσχυση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας, θρέφει και επανορθώνει τις ξηρές επιδερμίδες. ‘Έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, γνωστό για την αντιοξειδωτική του ιδιότητα αλλά και πλούσιο σε ωμέγα-6 και 9 που θρέφουν την επιδερμίδα. Βιολογικό βούτυρο καριτέ, ένα φυσικό μαλακτικό που αναπληρώνει τα λιπίδια και βιολογικό αμυγδαλέλαιο, που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και σατινένια. 

Το μίγμα αυτών των συστατικών προσφέρει μια πλούσια και μεταξένια υφή που απλώνεται ευχάριστα και απορροφάται γρήγορα, σε μια φυσική σύνθεση χωρίς ορυκτά έλαια, PEG και σιλικόνες, με άρωμα αμυγδάλου φυσικής προέλευσης.

Πρόκειται για μια σύνθεση vegan με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

Read More

And More