Αυτοί οι δερματολόγοι είναι ο λόγος που πρέπει να κάνεις Tik Tok

Αν όπως εμείς έτσι κι εσύ είσαι φανατική του instagram και δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει με το Tik Tok καιρός να αλλάξεις γνώμη. Το Tik Tok είναι ένας πέρα για πέρα νέος κόσμος που ανοίγεται μπροστά σου στον οποίο, μάντεψε (!), δεν χορεύουν μόνο! Η πλατφόρμα που αγαπά η γενιά Gen Z είναι η τέλεια πηγή για να λύσεις απορίες σου για το skincare και να μάθεις μυστικά για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σου από τους πλέον ειδικούς, τους δερματολόγους!

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερις δερματολόγοι με λογαριασμούς στο Tik Tok που σου παρέχουν πρόσβαση στην απόλυτη ενημέρωση, σου δείχνουν πιο είναι το πιο hot skincare συστατικό τώρα, σου δίνουν tips για το πώς να καταπολεμήσεις την ακμή στην πλάτη και σου αποκαλύπτουν τι είναι τάση στο skincare. 

Τους συγκεντρώσαμε παρακάτω και αυτοί οι δερματολόγοι θα σε πείσουν να ανοίξεις Tik Tok asap!

@dermdoctor

My Empty Cleansers #dermatologist #firstaidbeauty #cerave #skincare #dermdoctor

♬ Whoopty x What You Know Bout Love – carneyval

O Dr. Shah συνήθως καταγράφει αντιδράσεις πάνω σε skincare trends που εμφανίζονται παντού στα social media ενώ παράλληλα προτείνει και αγαπημένα του προϊόντα, πολλά από αυτά από brands φαρμακείου που αγαπάμε πολύ. Είναι τέλειο να ξέρεις ότι το προϊόν που θα αγοράσεις έχει την έγκριση του δερματολόγου!

@teawithmd

@chrissy.teigen get your antihistamines on girl! I’m here if you need me 😹👩🏻‍⚕️ #dermbypark #angioedema

♬ Scream & Shout – will.i.am

Αν θέλεις τη γνώμη του δερματολόγου για ένα skincare trend που έχει καταλάβει το Tik Tok σου και για το αν είναι σωστό και ασφαλές να το ακολουθήσεις κι εσύ, θα πρέπει να ακολουθήσεις την Dr. Park η οποία, μεταξύ άλλων, πολλές φορές μοιράζεται μαζί μας το skincare routine της βάζοντάς μας στο μπάνιο της. Επιπλέον, μοιράζει την δική της προσωπική άποψη για το αν μια εικόνα που βλέπουμε στα social, όπως για παράδειγμα, αν εκείνη η γυναίκα με τα πρησμένα χείλη έπαθε αλλεργία ή το παράκανε με τα filler. 

@dermbeautydoc

Back acne hack! #learnontiktok #notsponsored #HolidayCrafts #theordinary #toner #dermatologist

♬ original sound – Dr. Howard

H Dr. Howard Veronic μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Tik Tok μερικά πανέξυπνα hacks για να αντιμετωπίσουμε διάφορα θέματα σε σχέση με την επιδερμίδα μας όπως, για παράδειγμα, τι να κάνουμε για την ακμή στην πλάτη. Ένα χαρακτηριστικό tip είναι να γεμίσουμε ένα μπουκάλι που να έχει αντλεία/spray με μια λοσιόν με AHA και BHA. Και τα δύο είναι απολεπιστικά συστατικά που δρουν σε δύο διαφορετικά βάθη. Επίσης, έχει την δική της σειρά φροντίδας για afro μαλλιά. 

@208skindoc

#duet with @im_d_ollady gorilla glue hair spray #dermatologist #dermreacts #208skindoc #hair #gorillaglue

♬ original sound – Tessica Brown

Ο Dr. Portela έγινε viral πολύ πρόσφατα όταν έδωσε μέσω του Tik Tok τις συμβουλές του στην Tessica Brown η οποία είχε γίνει επίσης viral όταν χρησιμοποίησε στα μαλλιά της Gorilla Glue. Πέρα, όμως, από τις πολύ πρακτικές συμβουλές του, στον λογαριασμό του θα βρεις τεκμηριωμένες απαντήσεις για το αν δουλεύει το τάδε ή το δείνα tip!

 

Read More

And More