Αυτός ο λογαριασμός στο instagram θα σε κάνει να αγαπήσεις την αληθινή σου επιδερμίδα

Από τη μια μέρα στην άλλη το instagram έγινε το μέσο από το οποίο ενημερωνόμαστε, αγοράζουμε πράγματα και το οποίο ακολουθούμε ευλαβικά. Και ναι, όσο κι αν αγαπάμε το instagram δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι αυτή η άριστη εκδοχή της καθημερινότητας μας κάνει να νιώθουμε κάπως… περίεργα για τους εαυτούς μας. 

Ένα απλό παράδειγμα: οι λαμπερές και αλαβάστρινες επιδερμίδες που βλέπουμε εκεί πολλές φορές μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα για την δική μας, κανονική επιδερμίδα. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο BBC ένα στα τρία κορίτσια μέχρι 14 ετών δεν αισθάνονται όμορφα με την εμφάνισή τους. 

Ευτυχώς, όμως, όπως όλα δείχνουν το σκηνικό αλλάζει. Μάλιστα, πρόσφατα η Αρχή Προτύπων Διαφήμισης δήλωσε ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται φίλτρα στις πληρωμένες διαφημίσεις- συνεργασίες του instagram διότι παραπλανούν. 

Στο πλαίσιο αυτό στο μέλλον θα βλέπουμε πιο αληθινά προφίλ χωρίς επεξεργασμένες φωτογραφίες και αν θέλεις από κάπου να ξεκινήσεις, η @sashalouisepallari είναι η ιδανική! Πρόκειται για μια makeup artist που ξεκίνησε το hashtag #FilterDRop το οποίο γρήγορα εξελίχθηκε σε κίνημα και που όσο και αν γοητεύεται από το φίλτρο Paris (αυτό που κάνει blur την επιδερμίδα) δεν το χρησιμοποιεί παρά για να μας δείξει πόσο παράλογο είναι μια επιδερμίδα να μην έχει πόρους!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SASHA LOUISE PALLARI (@sashalouisepallari)

Ακολούθησέ την!

 

 

Read More

And More