Δες τη θεαματική μεταμόρφωση της Στέλλας μετά από τη νέα θεραπεία SKIN tag

Ευτυχώς η τεχνολογία εξελίσσεται. Ευτυχώς οι νέες θεραπείες είναι ικανές πια με κάποιον τρόπο να σταματήσουν τις αρνητικές επιπτώσεις του χρόνου στην επιδερμίδα μας ή να καταφέρουν να διορθώσουν ατέλειες που έχει δημιουργήσει. Σήμερα, θα μιλήσουμε και θα δούμε τα αποτελέσματα του σύγχρονου mini lift με την τεχνολογία συγκόλλησης των ιστών. Το SKIN tag είναι η νέα πρωτοποριακή τεχνολογική καινοτομία και ΠΡΕΠΕΙ να δεις την αποτελεσματικότητά της! Η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκε τα γραφεία της Dr Prinou στη Νέα Ερυθραία και κατέγραψε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Στέλλας, αφού δοκίμασε τη θεραπεία SKIN tag.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ!
20 τυχερές θα κερδίσουν από μία θεραπεία SKIN tag. Αν θέλεις κι εσύ να “μεταμορφώσεις” την επιδερμίδα σου δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο https://drprinou.gr/wpsite/101_tati/ ή να καλέσεις στο 2108010000.

Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογική καινοτομία της SKIN tag είναι τεχνική “συγκόλλησης” που στερεώνει τους ιστούς πάνω στα οστά και δημιουργεί ανασυγκρότηση με αρχιτεκτονική ακρίβεια στο πρόσωπο. Αμέσως τα χαρακτηριστικά ανορθώνονται και το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό! Πώς; Η επαναστατική θεραπεία SKIN tag δημιουργεί “τραβήγματα” με τρεις κυκλικές αναρτήσεις στο μέσο πρόσωπο προς τον κρόταφο και σε επιλεκτικές περιτονίες για να επιτευχθεί ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ξαναζεύγοντας ανοδικά τους ιστούς του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό!

Νέα θεραπεία – νέα τεχνολογία. Τι είναι για το δέρμα το SKIN tag;
Το SKIN tag είναι ένα δυνατό εργαλείο κατά της γήρανσης. H τεχνολογία είναι μία πλήρης και αποτελεσματική προσέγγιση στα σημάδια του χρόνου, ανανεώνοντας συνολικά την μορφή του προσώπου και ανορθώνοντας τα μαλακά μόρια που έχουν παρουσιάσει πτώση στο μέσο πρόσωπο.

Ο στόχος της θεραπείας και σε ποιες ανάγκες απευθύνεται
Στόχος της καινοτόμου αυτής θεραπείας είναι να αναστείλει την υποχώρηση των αδύναμων ιστών αλλά και με τεχνική “συγκόλλησης” να επαναστερεώσει τους ιστούς πάνω στα οστά και να δημιουργήσει ανασυγκρότηση με αρχιτεκτονική ακρίβεια στο πρόσωπο.
Η θεραπεία SKIN tag δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει τη χαλάρωση του μέσου προσώπου. Η χαλάρωση σχετίζεται με την ατροφία του δέρματος, αλλά και με την ατροφία του λίπους και τη μείωση της μάζας των υποκείμενων ιστών. H τεχνολογία είναι μία πλήρης και αποτελεσματική προσέγγιση στα σημάδια του χρόνου, ανανεώνοντας συνολικά την μορφή του προσώπου και ανορθώνοντας τα μαλακά μόρια που έχουν παρουσιάσει πτώση στο μέσο πρόσωπο.

Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή είναι ένα δέρμα με εξαιρετικά ορατή τόνωση και σφριγηλότητα που εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο mini lift προσώπου. 

Πότε βλέπoυμε στο δέρμα τα πρώτα αποτελέσματα
Από την πρώτη εφαρμογή βλέπουμε ορατή διαφορά με τάση ανόρθωσης των μαλακών μορίων.

Είναι θεραπεία για όλες τις ηλικίες;
Είναι θεραπεία που εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλες τις ηλικίες που αντιμετωπίζουν ζητήματα χαλάρωσης είτε λόγω ηλικίας είτε από άλλους παράγοντες που έχουν επιδράσει βαρυτικά πάνω στο δέρμα όπως το αυξημένο βάρος. Επίσης αξίζει να πούμε ότι δρα εξίσου αποτελεσματικά ως εργαλείο πρόληψης έτσι ώστε μακροπρόθεσμα το δέρμα να παραμείνει στη νεανικότερη του μορφή.