Δοκίμασα τα νέα αντηλιακά προσώπου NIVEA και πλέον δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά

Ως beauty editor ξέρω πολύ καλά πως η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη και όχι μόνο τις μέρες που θα περάσουμε κάτω από τον καυτό ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία. Όμως, επίσης ως beauty editor γνωρίζω πολύ καλά ότι το να βρεις την αντηλιακή προσώπου που σου ταιριάζει τέλεια, που δεν βαραίνει την επιδερμίδα σου και που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Μάλιστα, πολλές φορές αυτή η βαριά αίσθηση είναι το… άλλοθι μας για να μην φοράμε αντηλιακό κάθε μέρα, όπως επιβάλλεται. 

Πριν λίγο καιρό έφτασαν στα χέρια μου τα νέα αντηλιακά προσώπου NIVEA Sun και όπως συμβαίνει κάθε φορά αποφάσισα να τα δοκιμάσω εντατικά προτού γράψω γι’ αυτά! 

NIVEA SUN UV FACE: τα τέσσερα αντηλιακά και ποιο κάνει τι!

Η νέα σειρά αντηλιακών της NIVEA αποτελείται από τέσσερα προϊόντα έτοιμα να καλύψουν κάθε μας ανάγκη! Πιο συγκεκριμένα, στη σειρά θα βρεις:

-Κρέμα ANTI-AGE με Q10: Οι έρευνες των τελευταίων ετών έχουν δείξει ότι πλέον η ηλιακή ακτινοβολία δεν είναι η μοναδική μορφή ακτινοβολίας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε! Τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις, οι οθόνες των laptop μπροστά από τις οποίες περνάμε πλέον το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας είναι πηγή ακτινοβολίας που βλάπτει την επιδερμίδα μας! Η κρέμα ANTI-AGE με Q10 προστατεύει και από αυτή τη μορφή ακτινοβολίας!

-Κρέμα BB: Δεν αγαπώ το έντονο makeup έτσι κι αλλιώς, αλλά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες θέλω ένα προϊόν που να είναι πολύ λεπτόρρευστο και να μου προσφέρει ομοιοχρωμία. Και αν μπορεί να συνδυάζει δύο δράσεις σε ένα ώστε να μπορώ να κάνω skip κάποιο βήμα της ρουτίνας μου, ακόμη καλύτερα! Η κρέμα BB της NIVEA με SPF 50+ χαρίζει τέλειο αποτέλεσμα, έχει ενυδατική σύνθεση και είναι ιδανική ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 

-MAT Look: Η λιπαρότητα είναι κάτι που απασχολεί τις περισσότερες Ελληνίδες και όπως είπαμε είναι και ο λόγος που κάποιες δεν φορούν αντηλιακό! Το MAT Look της NIVEA κάνει αυτό ακριβώς που μαρτυρά ο τίτλος του: χαρίζει το απόλυτο ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα!

-SENSITIVE Soothing: Η συγκεκριμένη αντηλιακή είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά ώστε να προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και τον ήλιο, ενώ επιπλέον δεν περιέχει άρωμα και είναι ιδανική να την φοράς ακόμη και κοντά στα μάτια γιατί και αυτή η περιοχή έχει ανάγκη από προστασία!

Το δικό μου review! 

Από την αρχή της άνοιξης μια έντονη αλλεργία έκανε την επιδερμίδα μου να γίνει πολύ ευαίσθητη στα δραστικά συστατικά ενώ τα περισσότερα προϊόντα που χρησιμοποιούσα δημιουργούσαν μια αίσθηση τραβήγματος και μια δυσφορία. Το Sensitive Soothing της NIVEA έφτασε στα χέρια μου την πιο κατάλληλη στιγμή και ήταν το προϊόν από όπου ξεκίνησα το crash test μου. Ναι, είμαι από εκείνους που φοράνε αντηλιακό ακόμη και μέσα στο σπίτι γιατί ξέρω πολύ καλά πως οι ακτίνες UVA (A= Aging) διαπερνούν ακόμη και τα σύννεφα ή τα παράθυρα του σπιτιού μας και φτάνουν στην επιδερμίδα μας για να την… γεράσουν! Με το αντηλιακό Sensitive Shooting ήμουν απόλυτα καλυμμένη αφού ήμουν και προστατευμένη από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ παράλληλα δεν είχα να ανησυχώ για τυχόν ερεθισμούς! 

 

Το επόμενο προϊόν που αγάπησα ήταν η BB! Είναι πλέον το καθημερινό go to προϊόν μου όταν πρόκειται να μπω σε κάποιο Zoom meeting ή για τις μέρες που θα πάω στο γραφείο! Η tinted σύνθεσή του προσφέρει ακριβώς την ομοιοχρωμία που χρειάζομαι για να νιώθω περιποιημένη και κυρίως ασφαλής! Και ένα αγαπημένο μου tip: είναι η καλύτερη λύση για να ανανεώνεις άφοβα την αντηλιακή σου μέσα στην ημέρα και ενώ έχεις βαφτεί!

Μπορεί τους προηγούμενους μήνες οι βόλτες μας να ήταν περιορισμένες αλλά όσο ο καιρός ανοίγει ο καθημερινός περίπατος για τουλάχιστον μια ώρα είναι η πιο αγαπημένη μου συνήθεια! Προτιμώ τις βόλτες είτε το πρωί είτε κατά τις 17.00 το απόγευμα που ο ανοιξιάτικος ήλιος είναι ζεστός και υπέροχος! Για αυτές τις βόλτες προτιμώ το Ματ Look της NIVEΑ που ξέρω ότι θα διατηρήσει την επιδερμίδα μου ματ ακόμη και κάτω από τη μάσκα και την υγρασία που αυτή προκαλεί στην επιδερμίδα. 

 

Ξεκινώντας την δοκιμή των νέων αντηλιακών NIVEA ήμουν αποφασισμένη να καταλήξω σε εκείνο το ένα που θα γινόταν το πιο αγαπημένο μου! Όπως αποδείχθηκε, όμως, η διαδικασία δεν ήταν εύκολη γιατί το καθένα έχει το δικό του πολύ σημαντικό ρόλο και η επιδερμίδα μου τα αγάπησε τελικά όλα εξίσου! Ωστόσο, το κοινό σημείο αναφοράς όλων είναι οι πολύ λεπτόρρευστες υφές που γίνονται ένα με την επιδερμίδα. Πλέον, λοιπόν, δεν έχεις κανένα άλλοθι! Η αντηλιακή προσώπου είναι απαραίτητη όλο το χρόνο και στην NIVEA θα βρεις εκείνη την τέλεια για να βγεις τους ατελείωτους περιπάτους σου, να δείχνεις περιποιημένη στα Zoom meeting σου, να σκρολάρεις με τις ώρες στο κινητό σου και να απολαύσεις τους μήνες που έρχονται με ασφάλεια!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής