Έξι κρέμες κατά των μαύρων κύκλων για ένα πιο φωτεινό 2021

Αν πρέπει να επιλέξεις σε ένα μόνο προϊόν για το 2021 (εντελώς υποθετικό σενάριο!) ας είναι μια κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους. Γιατί εδώ και κάμποσο καιρό η ζωή μας είναι μια οθόνη είτε πρόκειται να δουλέψουμε από το σπίτι είτε πρόκειται να δούμε netflix μέχρι αργά αλλά και γιατί όταν βγαίνουμε εκεί έξω με τη μάσκα το μοναδικό πράγμα που φαίνεται στο πρόσωπό μας είναι τα κουρασμένα από τις οθόνες μάτια μας. 

Για ένα πιο φωτεινό 2021, λοιπόν, μια κρέμα για τους μαύρους κύκλους αποδεικνύεται η καλύτερη επένδυση και για να είσαι διαβασμένη, ιδού η λίστα με τις αγαπημένες μας κρέμες ματιών που μας βγάζουν ασπροπρόσωπες κάθε φορά! 

Banana Bright eye cream, Ole Henriksen, Sephora, €34.50. Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις λευκαντικές της ιδιότητες και όχι μόνο στην επιδερμίδα. Μια κρέμα με βιταμίνη C θα σου εξασφαλίσει λεύκανση και στην περιοχή των ματιών και αυτό ακριβώς κάνει η Banana Bright Eye Creme από τον Ole Henriksen που ήρθε πέρυσι στα Sephora. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κρέμα θεωρείται και best seller για λόγους που θα διαπιστώσεις και η ίδια όταν τη δοκιμάσεις!

Eye Repair eye cream, Skouras Med, €80.00. Αυτή η κρέμα συγκεντρώνει όλο το expertise των Skouras Med ενώ πρόκειται για μια πραγματική επένδυση αφού αποτελεί μια multi- tasking προσέγγιση σε ότι έχει να κάνει με την περιοχή των ματιών! Η καινοτόμος σύνθεσή της περιέχει φυσικής προέλευσης πεπτίδια, πλούσια σε σάκχαρα, τα οποία ενεργοποιούν τη δράση των πρωτεϊνών που ευθύνονται για την απόκριση των δερμικών κυττάρων στις διαταραχές που προκαλούν εξωτερικοί παράγοντες όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η ηλιακή έκθεση. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά: λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται εντυπωσιακά, η ελαστικότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται άμεσα, ενώ η φυσική λάμψη και το νεανικό βλέμμα επιστρέφουν.

Greek Yoghurt κρέμα ματιών κατά των μαύρων κύκλων, Korres. Τα πρε και τα προ-βιοτικά στο skincare εδώ και περίπου ένα, δύο χρόνια ακούγονται εντατικά. Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει αυτά τα συστατικά που φροντίζουν την υγεία του μικροβιώματος της επιδερμίδας (η ισορροπία ανάμεσα στα καλά και τα κακά βακτήρια που κάνει το δέρμα υγιές) και είναι ιδανική για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επιπλέον, πέρα από τους μαύρους κύκλους βοηθά και στην ενυδάτωση της περιοχής για ένα συνολικά πιο υγιές δέρμα γύρω από τα μάτια!

Powerful Strength Line Reducing & Dark Circle Diminishig Vitamin C Eye Serum, Kiehl’s, €39.48. Αυτός ο ορός ματιών συγκεντρώνει 10% βιταμίνη C, ένα πολύ υψηλό ποσοστό, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει με θεαματικό τρόπο τους μαύρους αλλά και τους μπλε κύκλους αποχρωματίζοντάς τους! Και φυσικά, μειώνει και λεπτές γραμμές και ρυτίδες!

Pigmentclar Eyes, La Roche Posay, €20.15. Αυτή η κρέμα ματιών είναι απόλυτα εξειδικευμένη για τους μαύρους κύκλους αφού μειώνει κάθε τύπο:  των καφέ κύκλων που οφείλονται στην υπερβολική παραγωγή και συσσώρευση μελανίνης, των μπλε κύκλων που οφείλονται στην κακή μικροκυκλοφορία. Η ενυδατική υφή του με χρωστικές που αντανακλούν το φως σε συνδυασμό με το μεταλλικό στόμιο χαρίζουν αίσθηση δροσιάς και βλέμμα πιο φωτεινό και ξεκούραστο.

 

Brighteyes eye cream, Glamglow, €31.60. Με αυτήν εδώ τη κρέμα το αποτέλεσμα που βλέπεις στην περιοχή των ματιών είναι άμεσο αφού περιέχει μικροσφαιρίδια λάμψης που αντανακλούν το φως γι’αυτό και η περιοχή δείχνει αμέσως πιο φωτεινή. Πέρα, όμως, από αυτό στη σύνθεσή της υπάρχει και καφεΐνη, που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους αλλά και υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια που δίνουν ενυδάτωση από μέσα. Εξού και το plump αποτέλεσμα!

Radiant Eye, Embryolisse, €17.00. Αυτό το προϊόν είναι σε μορφή στικ πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό ακόμη και για χρήση on the go! Δροσερό κατά την εφαρμογή, ανακουφίζει τα κουρασμένα μάτια και τα βαριά βλέφαρα, ενώ ηρεμεί τις ρυτίδες και βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα, κάνοντας το βλέμμα να λάμπει! Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τοποθέτησέ το στο ψυγείο!

 

Read More

And More