Εξωσώματα – Exosome+: Η επόμενη γενιά κυτταρικής ανανέωσης

Η εξέλιξη της ιατρικής αισθητικής με βάση τα Exosomes

Τα EXOSOME+ παρέχουν τον πιο ισχυρό συνδυασμό αυξητικών παραγόντων, που απαιτείται για την αποκατάσταση του δέρματός μας. Αξιοποιεί τη δύναμη πάνω από 2 δισεκατομμύρια λυοφιλοποιημένων εξωσωμάτων, που προέρχονται από βλαστοκύτταρα, ισχυρούς αυξητικούς παράγοντες, πεπτίδια, συνένζυμα, μέταλλα, αμινοξέα και βιταμίνες.

Ta Exosome+ είναι υπεύθυνα για την επικοινωνία από κύτταρο σε κύτταρο ως αγγελιαφόρα κύτταρα, έχοντας την ικανότητα να ενεργοποιούν τα δικά μας, ώστε να λειτουργούν τόσο ενεργά και αποτελεσματικά όσο τα νεανικά κύτταρα.

Η βιολογία, η λειτουργία και οι βιοϊατρικές εφαρμογές των εξωσωμάτων

Τα εξωσώματα έχουν τη μοναδική ικανότητα να προά­γουν την παραγωγή κολλαγόνου, να βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και να μειώνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Διεγείρουν τις φυσικές αναγεννητικές διαδικασίες του δέρματος, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη νέων, υγιών κυττάρων του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, η θεραπεία με εξωσώματα μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της νεανικής λάμψης, τη βελτίωση της υφής του δέρματος και την αντιμετώπιση των κοινών σημαδιών γήρανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.drprinou.gr/newsite/exosome-face/