Ενυδάτωση σώματος: Οι κρέμες με τροπικό άρωμα που θα σε ταξιδέψουν σε εξωτικούς προορισμούς

Έχεις ξεκινήσει ήδη να παίρνεις χρώμα που αναδεικνύεις με το κατάλληλο bronzer στο πρόσωπο και τη σωστή ενυδάτωση στο σώμα. Μην ξεχνάς άλλωστε πως είναι ο μόνος τρόπος να χαρίσεις διάρκεια στο μαύρισμα αλλά και μια φυσική λάμψη που το αναδεικνύει. Παράλληλα όμως θέλεις υπέροχο άρωμα που θυμίζει εξωτικά, καλοκαιρινά φρούτα. Σου έχω λύση και για τα δύο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατάλληλη ενυδατική κρέμα σώματος με τροπικές νότες που θα σου θυμίζουν για πάντα το φετινό καλοκαίρι. 

Την απλώνεις αμέσως μετά το ντους σε νωπό δέρμα και ταξιδεύεις στα ωραιότερα μέρη του κόσμου. 

The Body Shop Mango Body Butter: Με έλαιο mango από την Ινδία, χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα και έλαιο Brazil nut από το Περού από το πρόγραμμα Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Τρία εξωτικά αρώματα συνδυάζονται για να προσφέρουν στο δέρμα σου την απόλυτη καλοκαιρινή αίσθηση. Μια πλούσια ενυδατική κρέμα που χαρίζει απαλότητα και θρέψη που διαρκεί έως και 96 ώρες, αλλά και μια υπέροχη φυσική λάμψη. 

Apivita Refreshing Fig Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος: Με σύκο και αιθέρια έλαια από λεβάντα και γεράνι στη σύνθεση του το συγκεκριμένο γαλάκτωμα είναι εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και διακριτικό
άρωμα. Η βιολογική βιοδραστική αλόη και το μέλι που επίσης περιέχει αφήνουν το δέρμα λείο, η προβιταμίνη Β5 προλαμβάνει τους ερεθισμούς, το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το βιολογικό βούτυρο καριτέ και το αμυγδαλέλαιο προσφέρουν εντατική θρέψη και προστασία.

Sol de Janeiro Coco Cabana Cream: Μια ανάλαφρη κρέμα με έλαιο καρύδας που καταπραΰνει την επιδερμίδα και διατηρεί την ελαστικότητα της χαρίζοντας λάμψη που διαρκεί έως και 72 ώρες. Αφήνει υπέροχη εξωτική αίσθηση χάρη στα έλαια από καρύδα και akai αλλά και βούτυρο cupuacu. 

Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual Body Lotion: Λοσιόν σώματος με γάλα ρυζιού και εκχύλισμα άνθους λωτού. Μια σύνθεση εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη. Το φλοράλ άρωμα θα σου φτιάξει τη διάθεση και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη κι αν έχεις ευαίσθητο δέρμα.

Korres Grapefruit Body Smoothing Milk: Απαλή σύνθεση που περιέχει φρεσκοκομμένο grapefruit, γλυκιές νότες νέρολι και δροσιστικό περγαμόντο. Τα εσπεριδοειδή χαρίζουν μια έντονη αίσθηση δροσιάς και το νερολί αναζωογόνηση. Παράλληλα περιέχει αμυγδαλέλαιο, αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύοντας την ελαστικότητα.

Erre Due Moroccan Whisper Body Lotion: Με Hydroviton Plus και υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση του που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση. Το εξωτικό του άρωμα θυμίζει τα παζάρια του Μαρόκο με νότες από περγαμόντο, μανταρίνι, αέρινο musk, αισθησιακό κεχριμπάρι και σανταλόξυλο.

 

 

 

Read More

And More