Επτά πλούσιες κρέμες ενυδάτωσης που θα σώσουν την ξηρή σου επιδερμίδα από το κρύο

Baby it’s cold outside! Και αν δεν βρίσκεσαι έξω λόγω καραντίνας, στο σπίτι η επιδερμίδα σου κινδυνεύει εξίσου. Κινδυνεύει από τον αέρα που δεν ανακυκλώνεται και κινδυνεύει από το air conditioner ή το καλοριφέρ που δουλεύουν στο φουλ. Απαραίτητο προϊόν σε αυτή την περίπτωση, ειδικά αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, είναι μια πλούσια κρέμα ενυδάτωσης η οποία θα “κλειδώσει” όλη την γρασία στην επιδερμίδα σου αλλά και όλα τα ευεργετικά συστατικά που θα έχεις φορέσει από πριν, στα προηγούμενα βήματα του skincare, και δεν θα τα αφήσει να φύγουν. 

Η ερώτηση είναι: ποια είναι αυτή η κρέμα; Συγκεντρώσαμε τις πιο αγαπημένες μας για να διαλέξεις!

Collagen Correct and Lift, Skouras Med, €30.40. Γιατί να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε πλούσια ενυδάτωση και αντιγήρανση όταν υπάρχει μια κρέμα που σου τα προσφέρει όλα. Η συγκεκριμένη κρέμα από τα Skouras Med είναι best seller και στηρίζεται στο εξειδικευμένο μείγμα φυτικών αποσταγμάτων, το οποίο δρα στα τρία ορατά χρωμοφόρα μόρια του δέρματος (κολλαγόνο, μελανίνη και αιμογλοβίνη) και ρυθμίζει την ομοιόμορφη κατανομή τους στο δερμικό πλέγμα. Αυτή η τέλεια συμμαχία μεταξύ επιστήμης και φύσης έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη προστασία από το οξειδωτικό στρες και την άμεση ενεργοποίηση παραγωγής του κολλαγόνου. Από την πρώτη εφαρμογή, θα νιώσεις τη βελτιωμένη ελαστικότητα, τη βαθιά ενυδάτωση και το micro-lifting.

 

 

 

The True Cream Moisturizing Bomb, Belif, €36.95. Παρασκευασμένο από εκχύλισμα φύλλων σύμφυτου (comfrey), ένα ισχυρό δραστικό ενυδατικό, αυτή η γενναιόδωρη και αισθησιακή κρέμα τυλίγει την επιδερμίδα σε ένα «κουκούλι άνεσης». Μια «βόμβα ενυδάτωσης» μακράς διάρκειας, ιδανική για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

Aqua Beelicious Απαλή κρέμα ενυδάτωσης με πλούσια υφή, Apivita. Απαλή κρέμα προσώπου με βελούδινη υφή, ειδικά σχεδιασμένη με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, σούπερ ενυδατικά συστατικά, που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας. Μεταξύ άλλων περιέχει υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ, δύο συστατικά πολύ γνωστά για την ενυδατική τους δράση! Ιδανική αν είσαι περίπου στα 20 και αναζητάς μια πλούσια κρέμα για την ξηρή, νεανική σου επιδερμίδα. 

 

Rose Deep Hydration Face Cream, Sephora, €46.95. Η συγκεκριμένη κρέμα συγκεντρώνει στα συστατικά της υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε που ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ έχει και καλμαντικές ιδιότητες. Ιδανική αν δεν νιώθεις την επιδερμίδα σου απλώς ξηρή αλλά αν έχεις και εκείνη τη μόνιμη αίσθηση ότι σε τραβάει στο κρύο!

 

 

Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Cream, Institut Esthederm. Ένα από τα κορυφαία γαλλικά brands που αγαπούν οι Γαλλίδες και που εδώ και έναν χρόνο περίπου έχει έρθει στην Ελλάδα! Η συγκεκριμένη κρέμα στηρίζει την σύνθεσή της στο υαλουρονικό οξύ, ένα από τα πιο βασικά συστατικά που όχι μόνο ενυδατώνει αλλά γεμίζει και τις ρυτίδες δίνοντας στην επιδερμίδα plump αποτέλεσμα!

Κρέμα Ενυδάτωσης, Άνθη Αμυγδαλιάς, Korres. Βουτυρώδης κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης για ευαίσθητες επιδερμίδες. Με εκχύλισμα από Άνθη Αμυγδαλιάς, βούτυρο αμυγδάλου και δυο τύπους υαλουρονικού οξέος, προσφέρει πολύτιμα υγροσκοπικά συστατικά, μειώνει την απώλεια υγρασίας και αυξάνει την ελαστικότητα, προστατεύοντας και ανακουφίζοντας το ευαίσθητο δέρμα. Ειδικά αν η επιδερμίδα σου υποφέρει από αίσθηση τραβήγματος με αυτήν εδώ την κρέμα θα δεις αμέσως διαφορά και θα σου προσφέρει ανακούφιση!

 

Ice Ceramide Moisturizing Cream, Sunday Riley, Sephora, €63.50. Αυτό το ενυδατικό προϊόν με βάση τα κεραμίδια ανακουφίζει τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες ενισχύοντας τον φυσικό φραγμό και προσφέροντάς τους βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Τα κεραμίδια είναι βασικό συστατικό της επιδερμίδας και όταν αυτά “χαλάνε” (μπορεί να συμβεί από το πολύ κρύο ή όταν έχουμε χρησιμοποιήσει πολύ σκληρά σαπούνια, ζεστό νερό κλπ) νιώθουμε την επιδερμίδα μας να μας τραβάει. Για την αποκατάσταση της επιδερμίδας, λοιπόν, θα χρειαστούμε οπωσδήποτε μια κρέμα με κεραμίδια. 

Read More

And More