Γιαούρτι και αντιηλιακή προστασία: Tο απόλυτο superfood που θα ταυτίσεις με τα καλοκαίρια σου

Κάθε φορά που ετοιμάζομαι για διακοπές σκέφτομαι τα καλοκαίρια των παιδικών μου χρόνων. Είναι σαν να προσπαθώ να νιώσω και πάλι την ξενοιασιά κι εκείνη την ανυπομονησία που είχα να συναντήσω τους φίλους του καλοκαιριού στην παραλία. Και αμέσως μετά για έναν επίσης ανεξήγητο λόγο θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια όλες τις φορές που γύρισα στο σπίτι με ηλιακά εγκαύματα στην πλάτη και στο πρόσωπο. Κι εκεί να βρίσκεται πάντα η μητέρα μου, έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα ακόμη μικρό πρόβλημα. Να βγάζει από το ψυγείο το δροσερό γιαούρτι και να το απλώνει στα σωστά σημεία για να με ανακουφίσει. Και τότε την αγαπούσα λίγο περισσότερο. 

Συνειρμικά, από τις σκηνές στην παραλία, την επιστροφή μου στο σπίτι κατακόκκινη και ταλαιπωρημένη και, τέλος, τη σωτήρια λύση της μητέρας μου, η σκέψη μου καταλήγει στην αντιηλιακή σειρά KORRES Γιαούρτι. Κι αν τα τελευταία χρόνια έχουμε συνδέσει το γιαούρτι με τη σωστή διατροφή και τις δίαιτες, θα πρέπει να σου υπενθυμίσω πως πρόκειται για ένα superfood με υψηλή διατροφική αξία και οφέλη τόσο για τον οργανισμό όσο και για το δέρμα. Τι θέλω να πω; Θα σου το αποκαλύψω ευθύς αμέσως. Το ελληνικό γιαούρτι είναι ένα συστατικό που προσφέρει στην επιδερμίδα πλούσια ενυδάτωση και λάμψη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η KORRES δημιούργησε την αντιηλιακή σειρά περιποίησης KORRES Γιαούρτι.

Συνδυάζοντας την υπερτροφή της φύσης, η KORRES μετέτρεψε το βρώσιμο γιαούρτι σε ισχυρό καλλυντικό συστατικό, δημιουργώντας μια αντιηλιακή σειρά που θα λατρέψεις.

Κι επειδή είμαι σίγουρη πως έχεις αρκετές απορίες, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Γιαούρτι το αντιηλιακό

Το αγαπημένο, παραδοσιακό superfood έχει πανίσχυρους ενυδατικούς παράγοντες και πρωτεΐνες σε διπλάσια συγκέντρωση από οποιοδήποτε άλλο γιαούρτι. Είναι στ’ αλήθεια μοναδικό και super ενυδατικό. Και μην ξεχνάς πως, παράλληλα, προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης, χάρη στα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες που περιέχει –συστατικά τα οποία ταυτόχρονα προστατεύουν από τη φωτογήρανση και τα σημάδια που αυτή προκαλεί.  

Superfeed your skin

Είναι σίγουρο πως είσαι ιδιαίτερα απαιτητική όσον αφορά στα προϊόντα αντιηλιακής προστασίας κι εγώ ανήκω στην ίδια ακριβώς κατηγορία. Θέλεις ταυτόχρονα να προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση, άνεση μετά την εφαρμογή, να έχουν αντιγηραντική δράση, να προσφέρουν μια έντονη αίσθηση δροσιάς, τέλεια όψη στο δέρμα και λαμπερό φινίρισμα. Όχι, δεν ζητάς πολλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τα προϊόντας της σειρά KORRES Γιαούρτι λίγο πριν ετοιμάσεις τις αποσκευές σου για τις διακοπές ή το επόμενο weekend και να αποκτήσεις εκείνο ή εκείνα που σου ταιριάζουν. Προσφέρουν όλα όσα έχεις ανάγκη κι αυτό χάρη στο γιαούρτι αλλά και συστατικά όπως βιταμίνη Ε, πανθενόλη και μια δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου που περιέχουν επίσης στη σύνθεσή τους.  

Γιαούρτι Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος και Προσώπου SPF30 και SPF50: Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα είναι για εσένα που κάθε άλλο παρά στάσιμη παραμένεις στην παραλία. 

Γιαούρτι Αντιηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου SPF30 και SPF50: Είναι το προϊόν που απλώνεις κάθε πρωί τόσο στις διακοπές όσο και στην πόλη. Έχει ανάλαφρη υφή και αφήνει ένα απαλό αλλά λαμπερό φινίρισμα. 

Γιαούρτι Αντιηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου και Ματιών SPF50: Η περιοχή των ματιών είναι το σημείο που θέλει ιδιαίτερη φροντίδα, ειδικά όταν είσαι εκτεθειμένη στον ήλιο, αφού η ακτινοβολία ευθύνεται και για τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το συγκεκριμένο προϊόν εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια καθημερινά λίγο πριν βγεις από το σπίτι.   

 

Γιαούρτι Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα SPF30 και SPF50: Κι αν πάλι θέλεις το δέρμα σου να δείχνει άψογο ακόμη και στην παραλία, δεν έχεις παρά να επιλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει και να απλώσεις ένα λεπτό στρώμα σε όλο το πρόσωπο.

                                   

Γιαούρτι Δροσιστικό After-Sun Gel Προσώπου και Σώματος: Χαρίζει μια έντονη αίσθηση δροσιάς, πλούσια ενυδάτωση, θρέψη και ανακούφιση από τον ερεθισμό ή το ηλιακό έγκαυμα. Το γιαούρτι είναι μια φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών. Συστατικά που αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ανακουφίζοντας από την αίσθηση καψίματος. Τα εκχυλίσματα Epilobium angustifolium και μάραθου, που επίσης περιέχει στη σύνθεσή του, βοηθούν το δέρμα να αποκτήσει και πάλι υγιή και λαμπερή όψη μετά την έκθεση στον ήλιο.

Skin + Sea Conscious 

Και κάτι ακόμη: Τα προϊόντα της αντιηλιακής σειράς KORRES  Γιαούρτι δεν περιέχουν σιλικόνες ή φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, επιθυμώντας να προστατεύσει την ομορφιά της γενναιόδωρης φύσης, η KORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας “Αρχιπέλαγος”, που δρα ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική ρύπανση. Στόχος η στήριξη της προσπάθειας επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στις ελληνικές θάλασσες, συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και στη βελτίωση της υγείας των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.