Γύρνα το χρόνο πίσω με τις καλύτερες θεραπείες αντιγήρανσης

Σε προβληματίζει το ταλαιπωρημένο και θαμπό πρόσωπό σου; Μήπως έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες λεπτές γραμμές και το δέρμα σου φαίνεται να έχει χαλαρώσει σε πρόσωπο και λαιμό; Το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο αλλά και η φυσική φθορά του χρόνου προκαλούν σημαντικά προβλήματα στην επιδερμίδα, δημιουργώντας μια κουρασμένη και βαριά όψη.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι καθώς η αισθητική δερματολογία πλέον έχει ανακαλύψει όλα τα μυστικά για ένα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο με την εφαρμογή μη επεμβατικών θεραπειών. Ξέχασε το νυστέρι και τα πολύωρα χειρουργεία και μηδένισε το χρόνο με τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες, που μας προτείνει η δερματολόγος – αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

No 1: Το απόλυτο λίφτινγκ χωρίς νυστέρι: Αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα

Αν ονειρεύεσαι τα αποτελέσματα ενός λίφτινγκ μέσα σε μια ημέρα χωρίς χειρουργείο τότε τα νήματα PDO είναι η λύση στα όνειρά σου. Πρόκειται για την κορυφαία lunchbreak θεραπεία, με άμεσα ορατά αποτελέσματα και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Δεν απαιτεί τομές και δεν προκαλεί ουλές και σημάδια.
Η διαδικασία είναι απλή και απόλυτα ασφαλής. Ο γιατρός, μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας με κρέμα, δημιουργεί κάτω από το δέρμα ένα εσωτερικό πλέγμα εισάγοντας με τη βοήθεια μικρών βελόνων τα βιοαπορροφήσιμα νήματα PDO και προκαλώντας ανόρθωση των ιστών.
Τα νήματα είναι από ασφαλές υλικό (πολυδιοξανόνη) και πιστοποιημένα CE και FDO και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα σημεία του σώματος που εμφανίζουν χαλάρωση.
Νο 2: Τα «παραδοσιακά» botox και υαλουρονικό
Οι πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην αντιγήρανση είναι οι κλασικές θεραπείες μπότοξ και υαλουρονικό οξύ. Τα λόγια είναι περιττά. Τα αποτελέσματα γνωστά και η διαδικασία απλή και γνώριμη: Ανανέωση και λάμψη με την ενέσιμη εφαρμογή των δυο υλικών.
Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι οι διαφορές τους. Το botox είναι μια πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται με ασφάλεια στην Ιατρική πάνω από 35 χρόνια, ενώ το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία που υπάρχει στον οργανισμό σου, υπεύθυνη για την ενυδάτωση του δέρματος.
Η χρήση του botox ενδείκνυται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δυναμικών ρυτίδων έκφρασης, ενώ το υαλουρονικό στοχεύει στο γέμισμα βαθιών στατικών ρυτίδων που έχουν ήδη σχηματιστεί και φαίνονται σε ηρεμία. Το υαλουρονικό οξύ είναι επίσης ιδανικό και για την αύξηση όγκου στα χείλη και τα ζυγωματικά.

No 3: Βλαστοκύτταρα, η υπερδύναμη

Η μεσοθεραπεία προσώπου με τη μέθοδο Platelet Rich Plasma (PRP), είναι μία από τις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης, που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια και ονομάζεται και αυτόλογη μεσοθεραπεία γιατί προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες που παράγονται από κάποια κύτταρα στον οργανισμό μας. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα, επιτυγχάνοντας μείωση ρυτίδων και σύσφιξη στο πρόσωπο και το λαιμό, και προσφέροντας φυσική αναδόμηση. Η εφαρμογή της είναι εύκολη και ασφαλής, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με ενέσιμα είτε με την ειδική συσκευή dermapen.
ExtraTip: Σε συνδυασμό με τη θεραπεία του Fractional laser έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Επισκεφτείτε την www.cosmeticdermamedicine.gr και ζητήστε τη θεραπεία Total Plasma Lift!
Cosmetic Derma Medicine
Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562
Ρόδος: +30 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040

Read More

And More