Η Beauty Editor γράφει για την απόλυτη ανακάλυψη κατά των κηλίδων

Τον Μάρτιο συμπληρώνω 24 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας ως beauty editor. Για να είμαι ειλικρινής, ναι μεν είχα μια αδυναμία στο συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το ταξίδι που θα ξεκινούσα στη ζωή μου. Η πρώτη και μεγαλύτερη έκπληξη ήταν τα προϊόντα που λάμβανα στο γραφείο καθημερινά και, ναι, τότε συνειδητοποίησα ότι αυτή η δουλειά είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Μετά το πρώτο μικρό και ευχάριστο σοκ και αφού ήδη είχε συγκεντρωθεί στο μπάνιο μου μια μεγάλη συλλογή από φόρμουλες περιποίησης, άρχισα να τις δοκιμάζω ώστε να καταλήξω σ’ εκείνη που μου ταιριάζει και να ανακαλύψω ταυτόχρονα αν όλα όσα υπόσχεται είναι αλήθεια.

Χρόνια μετά κι ενώ από τα χέρια μου πέρασαν εκατοντάδες –για να μην πω χιλιάδες και με θεωρήσεις υπερβολική– προϊόντα, ήμουν έτοιμη να δηλώσω με σιγουριά πως η Nivea είναι ένα brand που αποδεδειγμένα “λέει την αλήθεια”. Πάντα. Στην παρούσα φάση, τον λόγο της κρατάει η σειρά Nivea Cellular Luminous 630. Θα στα πω…

Η αλήθεια είναι πως με τη Nivea ήταν καρμική η «συνάντησή» μας, μιας και οι ορμονικές αλλαγές είχαν ήδη ξεκινήσει. Οι κηλίδες ήταν ήδη από καιρό εκεί, υπενθυμίζοντάς μου τον χρόνο που περνά, αλλά και πόσο απρόσεκτη ήμουν με την ηλιακή ακτινοβολία. Μια ενοχλητική θαμπάδα έδινε το παρόν σχεδόν καθημερινά. Για να μην αναφερθώ στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, που μου έκαναν παρέα καιρό και που προσπαθούσα να καλύψω (όχι με τεράστια επιτυχία πάντα) και να τους κρύψω αντί να τους  αντιμετωπίσω. Εντάξει, και οι beauty editors κάνουν λάθη…

Μια τετράδα που έμελλε να πάρει την πρώτη θέση στο μπάνιο και το νεσεσέρ μου. Και αναφέρομαι στα προϊόντα της σειράς που αποτελείται από: κρέμα ημέρας και νύχτας, έναν ενισχυμένο ορό κατά των κηλίδων και την κρέμα ματιών για τους μαύρους κύκλους.   

Κι αν ταυτίζεσαι μαζί μου, θα σου αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες τόσο για τη σειρά όσο και για κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Η καινοτομία της Nivea Cellular Luminous 630

Η δύναμή της οφείλεται στο πατενταρισμένο συστατικό LUMINOUS630®. Είναι εκείνο που δρα κατά των κηλίδων, εξαφανίζοντας τη θαμπή όψη και επαναφέροντας τη φυσική λάμψη. Χρειάστηκαν 10 χρόνια επιστημονικής έρευνας, για να δημιουργηθούν τα προϊόντα  και να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις κηλίδες, όποια κι αν είναι η αιτία που έχουν εμφανιστεί. Υπάρχουν, άλλωστε, τρεις –  –και όχι ένας μόνο– λόγοι που δημιουργούνται τα συγκεκριμένα σημάδια: η έκθεση στον ήλιο, η γήρανση και οι ορμονικές αλλαγές. Και οι τρεις, σύμφωνα με τους ειδικούς, προκαλούν ανισορροπία στη μελανίνη, που σημαίνει εμφάνιση κηλίδων στο πρόσωπο. Κι αν αναρωτιέσαι τι συμβολίζει ο αριθμός 630, θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως: Πρόκειται για το μόριο με αριθμό 630, το οποίο αποδείχτηκε στις εργαστηριακές έρευνες ότι είναι το πιο αποτελεσματικό για τη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης και, κατά συνέπεια, για τη μείωση των κηλίδων. Πρόκειται για ένα καινοτόμο συστατικό, που έχει διπλή δράση και λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως αντιμετωπίζει τις ήδη υπάρχουσες κηλίδες, μειώνοντας το μέγεθος και την έντασή τους και ταυτόχρονα ισορροπεί την παραγωγή νέα μελανίνης ώστε να αποτρέψει την εμφάνιση νέων.

Πάμε τώρα να σου συστήσω τα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να παρακολουθείς video με καθημερινές γυναίκες να μιλούν για τη σειρά. 

 

Ενισχυμένος Ορός CELLULAR  LUMINOUS630®  

Η δράση του οφείλεται στον συνδυασμό του LUMINOUS630® με τη βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ. Μια ένωση που αντιμετωπίζει τις κηλίδες, εμποδίζει την επανεμφάνιση και ταυτόχρονα ενυδατώνει, χαρίζοντας ομοιόμορφη και λαμπερή όψη, μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να παραμένεις πιστή στην εφαρμογή. Χάρη στην ελαφριά του σύνθεση απλώνεται και απορροφάται εύκολα χωρίς να βαραίνει, ενώ μπορείς να τον χρησιμοποιείς ακόμη κι αν η επιδερμίδα σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.

 

Κρέμα Ημέρας CELLULAR LUMINOUS630  SPF50

Θα γίνεις ο μεγάλος σου σύμμαχος. Περιέχει φυσικά το αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®,  Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη E. Και κάτι ακόμη όμως εξίσου σημαντικό: έχει υψηλό δείκτη προστασίας. Δεν επιτρέπει στις κηλίδες να επεκταθούν ή να αποκτήσουν ακόμη πιο σκούρο χρώμα, ούτε και να επανεμφανιστούν. Όποιος κι αν είναι ο τύπος δέρματός σου, μπορείς να την απλώνεις κάθε πρωί μετά τον ορό και τα αποτελέσματα θα φανούν σε λιγότερο από έναν μήνα.

Κρέμα Νύχτας CELLULAR LUMINOUS 630

 Είναι το τελευταίο προϊόν περιποίησης που χρησιμοποιείς λίγο πριν πέσεις για ύπνο. Κι αν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα, λίγη ώρα μετά την εφαρμογή θα συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να κοιμηθείς ήσυχη. Αρχικά επειδή η ελαφριά του υφή δεν θα σε ενοχλήσει, αλλά και γιατί όσο εσύ κοιμάσαι πραγματοποιείται μια ανανέωση των κυττάρων χάρη στην ενεργή δράση των συστατικών. Μην ξεχάσεις να την απλώσεις επίσης σε λαιμό και ντεκολτέ.

Θεραπεία Ματιών CELLULAR  LUMINOUS 630®

 Σειρά έχει το ωραιότερο και πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου. Η δύναμη της θεραπείας οφείλεται στον συνδυασμό του  LUMINOUS630® με το Υαλουρονικό Οξύ και την  Καφεΐνη, που χαρίζει λάμψη και νεανική όψη στο βλέμμα. Το LUMINOUS630® εξισορροπεί τη μελάχρωση κάτω από τα μάτια. Το Υαλουρονικό οξύ προσφέρει πλούσια και άμεση ενυδάτωση και η Καφεΐνη εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης, μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Την εφαρμόζεις πρωί και βράδυ στην περιοχή, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.